Megjelent a Franchise vállalkozás c. könyv

Hosszú várakozás előzte meg a könyv megjelenését, de végre elérhető a Magyar Franchise Szövetség gondozásában megjelent kiadvány. A Szövetség titkárságán  személyesen is megvásárolható, vagy postai úton megrendelhető, de a Líra könyvesboltok polcain is találkozhatnak vele az érdeklődők.

A könyv régi hiányt kíván pótolni. Nemcsak a franchise alapfogalmait írja le szakszerűen és minden vállalkozó szellemű olvasó számára érthető módon, hanem tartalmában kitekint a franchise etikai normáira, előírásaira, jogi kötelezettségeire és következményeire is. A kiadvány a hazai franchise-irodalom legfontosabb összefoglaló munkája, melyet sikerrel forgathat a magyar piacon működő közel 350 franchise hálózat menedzsmentje, és a nagyjából 20 ezer, átvevő partnerként működő vállalkozó, és mindazok, akik érdeklődnek a franchise vállalkozások, a franchise vállalkozási forma iránt.

A Franchise vállalkozás munkacímet viselő, eredeti szakmai mű első része a franchise vállalkozási forma létrehozásának és működtetésének főbb szakmai ismereteit írja le, a második része hazánk legnagyobb franchise rendszereinek bemutatását-, a harmadik rész pedig a franchise jog alapvető összefüggéseit tartalmazza.

A könyv szerzői: dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, és dr. Darázs Lénárd
a Magyar Franchise Szövetség Etikai és Jogi Bizottság elnöke, ügyvéd, egyetemi docens (ELTE).

 

 

 

 

A FRANCHISE VÁLLALKOZÁS című könyv interneten történő megrendelésének módja és lépései:
 
1. A megrendeléssel egyidejűleg utalja át a könyv (csomagolási- és postaköltséget is tartalmazó) 5.000,- forintos árát a Magyar Franchise Szövetség 10700440-68854232-51100005 sz. számú bankszámlájára, ahol az átutalás közlemény rovatába, kérjük írja be: "Könyvrendelés - Franchise vállalkozás"
 
2. Megrendelését és a könyv árának számlánkon történő jóváírását a megadott e-mail címen visszaigazoljuk és a könyvet egyidejűleg postázzuk.
 
3. A könyv, a csomagolás és a postaköltség megrendelésben megadott címre kiállított számláját a küldeményben helyezzük el.
 
 
Megrendelem a FRANCHISE VÁLLALKOZÁS c. könyvet, 1 példányban a Magyar Franchise Szövetségtől
A megrendeléshez, kérjük írjon az info@franchise.hu emailcímre.
 
Megrendelés Könyv ára (Áfával) Csomagolási- és postaköltség Összesen
FRANCHISE
VÁLLALKOZÁS c. könyv
4.000 Ft 1.000 Ft 5.000 Ft

 

 

Fizetendő végösszeg (Áfával): 5.000 Ft (amely tartalmazza a csomagolási- és postaköltséget is).

Fizetési mód: átutalással, a Magyar Franchise Szövetség
10700440-68854232-51100005 sz. számlájára.

"