Vegán étterem koncepció csatlakozott a Franchise Szövetséghez

A 2016-ban alapított Las Vegan’s Magyarország első vegán franchise hálózata, amely jó érzékkel ötvözi a modern street food élményt és a hagyományos étkezéstől eltérő vegán ételeket.

Veganetfood Kft.

A hálózat tulajdonosai üzletviteli tapasztalat nélkül saját erőből indították el családi vállalkozásukat. Már számos területen kipróbálták magukat, amikor megszületett bennük a felismerés, hogy a vegán ételek piaca előtt hatalmas jövő áll. 
Az első Las Vegan's egység egy food truck volt, amely 2017-ben Budapest egyik turiszikai központjában, a Karaván udvarban nyitott meg. Az alapítók a pozitív fogadtatáson felbuzdulva számos további saját egységet nyitottak. A hálózat zászlóshajója a Kazinczy utcában működő éttermük, amelyet 2020-tól várja vendégeit. 

A franchise koncepció első körben Magyarországon, majd hamarosan külföldön is franchise partnerek bevonásával kíván tovább terjeszkedni. Ennek elősegítése céljából Európában is bejegyeztették a védjegyeiket, illetve előkészítettek egy hazai-nemzetközi közösségi finanszírozási kampányt, amely segítségével pótolják a koronavírus miatt elvesztegetett időt.

"