Szőrtelenítés franchise-ban

A kozmetikai iparágon belül komoly szereppel bír a szőrtelenítés. Az utóbbi 1-2 évtizedben forradalmi fejlődésen ment át a szektor, a szépülni vágyók számára időről időre hatékonyabb szőrtelenítési eljárások válnak elérhetővé.

A végleges (lézeres) szőrtelenítés világszerte nagy népszerűségnek örvend. Ezzel szemben a magyar piac még most ismerkedik a technológiával, részben az EverDerm Laser Center jóvoltából, amely a legújabb Dióda-lézeres technológiát alkalmazva bármilyen bőrtípust, és szinte bármely testrészt biztonsággal, hatékonyan és fájdalommentesen tud kezelni. 

A 2019 őszén alapított EverDerm Laser Center a lézeres szőrtelenítés magyarországi specialistája. A hálózat Budapest XIII. kerületében működő mintaegységében már több mint 1000 vendéget segítettek céljaik elérésében.

A kezelések előtt egy konzultáció keretében a kozmetikus felméri a vendég igényeit és egészségi állapotát. A professzionális konzultáció mellett a szalon exkluzív megjelenése is fontos szereppel bír a koncepció sikerében.

A hálózat egyaránt fogad a hölgyeket és az urakat a kezelésekre.

Az EverDerm alapítói franchise rendszerben kívánják minél több ember számára elérhetővé tenni a vágyott simaságot. Ehhez Magyarországon, elsősorban vidéki városokban keresnek franchise partnereket.

A hálózat Magyarországon 10-12 szépségszalon megnyitását tervezi, illetve a környező országokban való terjeszkedés is rövidtávú céljai között szerepel. Minden esetben a franchise partner a beruházó, és a szépségszalon megnyitását követően, mint üzemeltető betartva a franchise központ előírásait elkötelezett hazai szépségipar színvonalának emelésében. 

A csatlakozással kapcsolatos részletes tájékoztatást ezen a linken, az EverDerm weboldalán talál. 

"