Pauláner étterem is nyíilik az ország legnagyobb bevásárlóközpontjában

Közel tíz év után szeptemberben újabb bevásárlóközpont nyílik Budapesten. A 136 ezer négyzetméteres Etele Pláza, az első üzlethelyiségeket már elkezdték átvenni a bérlők.

Újbudán, az Etele tér közvetlen közelében nyílik az újgenerációs pláza, melynek a harmadik emeletén az épület teljes hosszán átívelő food court kap majd helyet. Az új fejlesztésű bevásárlóközpont még a nagy külföldi hálózatokat is megfogta, a német Paulaner 500 négyzetméteres éttermet készül nyitni melyhez meg is kezdték a magyar partner keresését. A 950 férőhelyes food court mellett egy 150 ülőhelyes tetőterasz is helyet kap.

A bérlők listája még nem hivatalos, de az biztos, hogy nem lesz választékhiány az éttermek között, ha abból indulunk ki, hogy csak divatüzletekből 180 lesz a bevásárlóközpontban. Ezek mellett lesznek élelmiszer-áruházak, kávézók, multiplex mozi, fitneszterem, játszóház és egyéb szolgáltatások.

Nem csak food court lesz ez a tér, a családok külön zónákat kapnak, ahol a gyerekek játékokkal foglalhatják majd le magukat. Így nem csak étkező szint, de sokkal inkább egy közösségi tér épül majd az új magyar plázában.

"