Magyar franchise a nemzetközi piacra lépés küszöbén
A Stilianos Babuszoda hálózat a babaúszás megreformálása mellett egyedi technikáival és a különböző korosztályok igényeihez igazított vízi fejlesztő foglalkozásaival nyújt kiemelkedő, egyedülálló szolgáltatást.
 
A csaknem tizenöt éve működő és folyamatosan fejlődő magyar franchise vállalkozás napjainkra olyan márkanévvé vált, melyet a fővárosban és környékén élő kisgyermekes családok közül egyre többen ismernek és szeretnek. A hálózat a jól kiépített koncepciónak és a piaci rés megtalálásának köszönhetően a szülők körében gyors ismertségre tett szert.
 
 
A Stilianos Babauszoda franchise küldetése a kezdetektől komplex. Cél a gyermekek aktuális életkori szintjén a készségfejlődés vízi közegben történő támogatása, az optimális iskolakezdéshez szükséges alapok megismertetése. A gyermekek három hónapos koruktól járhatnak az uszodába, a mozgás és a kognitív funkciók fejlesztése mellett ugyanúgy hangsúlyos a vízbiztosság kialakítása, az úszás és az életmentő feladatok megtanítása, valamint a vízben végzett rendszeres mozgás lehetőségének biztosítása.
 
A kizárólag gyermekek számára kialakított uszoda, a klórmentes víz, és a készség és képességfejlesztő SHD (Stilianos Hydro Development) foglalkozásrendszer, unikális és hiánypótló a magyar, valamint a külföldi piacon is.
 
Az évek során a Stilianos Babauszoda hálózat az üzleti felépítésének és működésének köszönhetően alkalmassá vált a nemzetközi terjeszkedésre. A cég jó hírneve és a stabil franchise rendszer nyújtotta pozitívumok miatt folyamatos az átvevőjelöltek érdeklődése és az új partnerek csatlakozása.
 
A következő lépés 
Az uszodahálózat számára a master franchise lehetősége is közel került, határon túli érdeklődők is megjelentek. Minderre alapozva a Stilianos 2021-es külföldi piacra lépése a megvalósítható tervek között szerepel. A franchise hálózat elsősorban Magyarország északi térségéhez közel eső területeken, a német, az osztrák és a szlovák piacon való terjeszkedést tervezi.
 
 
A cég olyan partnereket keres, akik nemcsak elfogadják, hanem magukénak vallják az alapkoncepciót. Lényeges, hogy az átvevők ugyanúgy célnak és értéknek tartsák a gyermekek egészséges életútra terelését, fejlődésük támogatását, a vízbiztos úszástudás megtanítását, emellett a vegyszermentes, zöld környezet biztosítását.
 
A Stilianos Babauszoda hálózat ereje és gyors fejlődésének elősegítője az unikális technikák mellett az innovációs szemlélet és lendület. A cégvezetés számára kiemelten fontos az is, hogy a partnerek nyitottak legyenek a – színvonalat növelő – folyamatos megújulásra és szakmai fejlődésre.
 
A vállalkozást keresők azért fektetnek a Stilianos Babauszoda Francise-ba, mert a koncepciónak, a hírnévnek és a kiépített rendszernek köszönhetően stabilnak látják a sikert. A Stilianos Babauszoda Franchise partnerei számára egyediséget, védett koncepciót, működő üzleti modellt, továbbá – számos szakmai elismeréssel rendelkező – bevezetett márkanevet biztosít.

forrás: Haszon magazin online

"