Fogyasztószalon koncepció csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez
A gyorsuló világunkban egyre nagyobb igény van a gyors és hatékony módszerekkel történő alakformáló edzésekre. Az Infrasalon franchise koncepció komplex megoldást kínál a hölgyek egészségi állapota és szépsége megőrzéséhez, javításához. 
 
Mindezt megfizethető áron, kellemes környezetben, valamint luxuskörülmények között biztosítja.
 
 
Az Infrasalonban a vendégek háromféle extra hatékony narancsbőrgyilkos, zsírégető edzés közül választhatnak: fekvőbicikli, futópad, elliptikus taposó. Az edzések során szakképzett edző segít a gépek beállításában, valamint a hatékony személyre szabott edzésprogram kialakításában.
 
 
A kihelyezett sófalak nemcsak biztosítják a hangulatos edzés körülményeit, hanem az egészségmegőrzésben is fontos szerepet játszanak. Ezáltal az Infrasalonban az asztmások, vagy a légzési nehézségekkel küzdő vendégek is könnyebben tudnak edzeni. 
 
A vendégek számára külön öltözö áll rendelkezésre, ahol a sminkeltávolításhoz, fertőtlenítéshez, tisztálkodáshoz szükséges legmagasabb minőségű termékek is rendelkezésükre állnak. Ahhoz, hogy a vendégek a legrövidebb időn belül elérjék a maximális hatást, különböző alakformáló krémeket is biztosít számukra a szalon. 
 
 
Az Infrasalon koncepciót Mudra Ágnes testépítő, fitness személyi edző, többszörös magyar és német bodyfitness bajnok hozta létre. Saját tapasztalatai alapján válogatta ki a gépeket, és mindegyikre különböző edzésprogramot dolgozott ki. Az ő személye garancia arra, hogy az Infrasalonban elérik a hölgyvendégek a vágyott eredményt.
"