Átadó a szekszárdi Levendula fagylaltozó franchise joga
A szekszárdi Levendula Fagylaltozó franchise joga szabad prédává válik. Ha szenvedélyed a prémium kézműves fagylalt, és szeretnél a vállalkozói útra lépni, akkor téged keresünk. 
 
 
A Levendula Fagylaltozó 2016 óta van jelen Szekszárd belvárosában, és az elmúlt évek alatt az egység nagy népszerűségre tett szert. A fagylaltozót jelenleg a franchise központ üzemelteti, és olyan átvevőnek adná azt át, aki személyes jelenlétével és közreműködésével tovább tudja növelni annak színvonalát, eredményességét.  
 
A Levendula Fagylaltozó hálózat jelenleg több mint 25 egységével a legnagyobb és legismertebb fagylaltozó franchise Magyarországon. A hálózat partnerei a központilag előállított fagylaltok mellett rengeteg segítséget kapnak az anyacégtől vállalkozásuk üzemeltetéséhez: központi marketing tevékenységet, mindenre kiterjedő oktatást, továbbképzéseket, valamint folyamatos termékfejlesztést.
 
 
Amennyiben készen állsz, hogy megtedd a következő lépést, hogy saját Levendula Fagylaltozót üzemeltess, érdeklődj a további részletekért az alábbi elérhetőségeken: 
 
Szalay Péter
+36204543645
szalay.peter@levendulafagylaltozo.hu
 
"