Német nyelvterületen terjeszkedő hálózatok mutatkoznak be a FEX21-en
A rendkívüli időkben kivételes megoldások születnek. Novemberben közös kiállítást rendeznek az Osztrák Franchise Vásár-, valamint a Frankfurti Franchise Expo szervezői.
 
Ennek eredményeképppen az eddigi legnagyobb, német nyelvterületen megrendezésre kerülő franchise kiállításra kerül sor. 
 
 
​A FEX21 rendezvényen elsősorban német nyelvterületeken terjeszkedni kívánó franchise hálózatok mutatkoznak be. A rendezvény különlegessége, hogy az online-, valamint hagyományos módon (élőben) is vár minden franchise iránt érdeklődőt. Az online rész pedig bármi is történjen addig, 100-%-os biztonsággal meg lesz tartva.
 
A rendezvény kiállítói között többek között megtalálható: 
AmRest, ACISO Fitness & Health, bazuba, Biogena. Bodystreet, Daniel Moquet, Engel & Völkers, Filtafry, Leonidas Confisserie, MailBoxes ETC (MBE), McDonald's, Nordsee, Triumph International, Valora Food Service, Wingstop stb.
 
A rendezvény szervezői, az amerikai  MFV Expositions, valamint az osztrák Comexposium cégek hibrid rendezvényt terveznek. A helyszíni és az online kiállítás kombinációja biztosítja az események biztonságát, valamint különféle részvételi lehetőségeket kínál minden érintett számára.
 
Mindkét kiállítás szervezői egy egyedi találkozási pont létrehozására törekednek a teljes franchise szakma számára, ahol a kiállítók és a látogatók találkozhatnak. Ez bebizonyosodott a legutóbbi, 2019-es német kiállításon, amelyen 150 nemzetközi márka mutatkozott be, és ez 54 országból mintegy 3000 résztvevő vett részt látogatóként.  2020-ban az expóra a pandémia következtében kizárólag oline került sor.

Amennyiben kiállítóként részt kíván venni az eseményen az alábbi elérhetőségeken jelentkezzen:

Carina.Felzmann@comexposium.com
Tel: 0043-1-895 56 11
Mobile: 0043-664-38 76 778
"