Megújult a Starstore verseny
A versenybe nevezhet minden Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező értékesítési pont a StarStore címért, és már külön kereskedelmi lánc is nevezhet a StarStore – Év kereskedője 2021 címért.
 
 
Idéntől nevezhetnek csak webshoppal rendelkező értékesítési felületek, mint értékesítési pontok is. De fontos, hogy a fizikai boltokhoz hasonlóan a webshopok is mutassák be példaértékű megjelenésüket, koncepciójuk sajátosságát, akár egyediségét.
 
Ez évtől már nem csak egy bolt, de teljes kereskedelmi vállalat, kereskedelmi lánc vagy akként működő szervezet (franchise) is indulhat a versenyen, és indulhat az Év Kereskedője címért!
 
Minden pályamunkával kapcsolatosan benyújtott nevezés, fotó vagy látványkép bemutatásra kerül a Business Days 2021 konferencia ideje alatt, a helyszínen digitális totemeken, valamint a Trade magazin honlapján.
 
A szakmai zsűri döntése mellett, a Facebookon közönségszavazást is hirdetünk, ahol a vásárlók véleményét is megkérdezzük.
 
Nevezési kategóriák:
 
- hipermarket
- szupermarket
- diszkont
- drogéria
- szakbolt – food
- szakbolt – non-food
- szakbolt – non-FMCG
- nemzeti dohánybolt
- pop-up store
- shop-in-shop
- franchise bolt
- kisbolt
- benzinkúti shop
- bevásárlóközpont
- webshop
- nagykereskedelmi bolt
 

Pályázatok benyújtási határideje: 2021. július 31.

 
Nevezés

A StarStore és az Év Kereskedője díjakért indulhatnak bolt tulajdonosok vagy bérlők önállóan, vagy akár gyártói márkatulajdonosok, építészek, dizájnerek, kivitelezők közösen.

Nevezési díj
49.000 Ft.- + ÁFA, a nevezési díj pályázatonként és kategóriánként értendő, társnevezői díj 39.000 Ft.- + ÁFA

Díjak
• A kategóriagyőztesek viselhetik és kommunikálhatják a StarStore 2021 és az Év Kereskedője címeket.
• A Trade magazin által biztosított PR-megjelenések.
• Különdíjként Közönségdíjast és Store of the Year díjast is hirdetünk.

Elbírálás
• A pályázatokat 9 tagú szakmai zsűri bírálja el, és dönt az eredményekről.
• A Trade magazin Facebook-oldalán is megjelenő pályázatok közül a legtöbb szavazatot kapott nevezés közönségdíjban részesül.
• A szakmai zsűrizésre augusztus végén kerül sor, a StarStore  – Év Kereskedője 2021 díjazottjaira pedig a • Business Days konferencia gálaestjén, ünnepélyes eredményhirdetés keretében derül fény.

A jelentkezéshez kattintson ide.

"