A Fizetési Pont most kedvezményes ajánlatot kínál a szövetség tagjainak
A Magyar Franchise Szövetség és a Fizetési Pont egyaránt elkötelezett amellett, hogy minden lehetséges eszközzel támogassa a franchise vállalkozásokat. A közös együttműködés keretein belül a Magyar Franchise Szövetség Tagjai kedvezményesen juthatnak POS terminálhoz.
 
 
A Fizetési Pont 2012-ben lépett piacra 100%-ban magyar tulajdonú POS terminál szolgáltatóként. Azóta sikerük töretlen, több mint 25.000 elégedett ügyféllel rendelkeznek 2.500 településen. Legfontosabb célkitűzésük, hogy minden vállalkozás számára elérhetővé tegyék a kártyás fizetés lehetőségét. Társadalmi felelősségvállalásuk alappillére, hogy partnereik számára minden helyzetben maximális támogatást nyújtsanak, ezért Magyarországon a Fizetési Pont tette elsőként lehetővé POS termináljain a 15 ezer forint alatti, PIN-kód megadása nélküli vásárlást. Emellett a koronavírus terjedése okozta veszélyhelyzetet követően is, kedvezményekkel segíti partnereit.
 
A POS terminál beeszerzése alapvető vállalkozói érdekké vált napjainkban, szinte minden szektorban egyre elterjedtebb a bankkártyás fizetés. Ráadásul 2021. január 1-től az online kasszát üzemeltető vállalkozásoknak kötelező lesz valamilyen elektronikus fizetési lehetőséget biztosítani vásárlóiknak! Erre pedig a legalkalmasabb eszköz a POS terminál.
 
A Fizetési Pont különleges ajánlata keretében a Magyar Franchise Szövetség tagjainak egyedi kártyahasználati és szolgáltatási díjakat kínál, mely része egy 80.000 forintos állami támogatás. A terminált 72 órán belül telepítik és a bevételek 24 órán belül kerülnek jóváírásra minimum forgalmi elvárás nélkül. A terminálnak nincs telepítési és karbantartási költsége és 30 napos próbaidőszak mellett tesztelhető a használata.
 
Az ajánlat szolgáltatóváltás esetén is érvényes, amennyiben 2017. november 1-jén nem volt üzemben POS-terminál az adott vállalkozásánál.
 
Az egyedi POS terminál ajánlattal kapcsolatban keressék a Fizetési Pont kiemelt szakértőjét:
 
Payer Márton
Nagykereskedelmi Értékesítési Vezető
payer.marton@fizetesipont.hu
+36 20 263 8343
"