Új elnököt választott a Magyar Franchise Szövetség

A Magyar Franchise Szövetség 2021. évi tisztújító közgyűlése a veszélyhelyzet, valamint a kijárási korlátozások miatt írásban hozta meg határozatait. A közgyűlés valamennyi napirendi pontját teljes egyetértésben, egyhangúlag szavazta meg a tagság. Ezek keretében elfogadták a 2020. évi beszámolót, valamint a Felügyelő Bizottság elnök jelentését is.

A közgyűlés legfontosabb napirendi pontja a tisztújítás volt. A Magyar Franchise Szövetség új elnökének Dr. Kupai Mihályt, a BENU Magyarország Zrt. franchise vezetőjét, igazgatótanácsának tagját választották. 

A két alelnök továbbra is Lavotha Ildikó, a High Care Cosmetics Kft. tulajdonos, ügyvezető igazgatója, valamint Kiss László, a Diego Kft. franchise igazgatója maradt.

Az újonnan megválasztott elnökség tagjai: Bánhidi Attila, a Fornetti vezérigazgatója, Hahn Gábor, a Matrackuckó alapító tulajdonosa, Megyeri Gábor a Bubbles mosoda hálózat alapítója, Máté Ferenc a Duna House vezérigazgató-helyettese.

A Felügyelő Bizottság elnöke Pesei Tamás, a Progress Étteremhálózat Kftpénzügyi menedzsere. A bizottság tagjai Kiss-Szilágyi Judit az OTP Ingatlanpont Kft. országos értékesítési vezetője, valamint Tóth Kálmán az Alma Gyógyszertárak program igazgatója.

Az Etikai Bizottság
új elnöke 
Dr. Kozma Zoltán DLA Piper ügyvédi iroda jogásza lett. A bizottság tagjainak Kühne Katát, az Otthon Centrum ügyvezető igazgatóját, illetve Rádi Balázst, a Herbária Zrt. vezérigazgatóját választották.


A szövetség elnökségének, bizottsági tagjainak mandátuma 3 évre szól. 

"