Új tagot köszönthet soraiban a Magyar Franchise Szövetség

A franchise területre szakosodott PROFIT Franchise Services Kft., a Franchising.hu weboldal szerkesztője. A lengyelországi PROFIT system 1998-ban kezdte tevékenységét és hamar nem csak a lengyel, de a közép-kelet-európai piacon is meghatározóvá vált.

Manapság - Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb franchise-ra szakosodott tanácsadó cégeként - Lengyelország mellett Csehországban, Ukrajnában, Romániában és Magyarországon kínál professzionális szolgáltatásokat független és franchise vállalkozások számára, szerkeszt és jelentet meg online és nyomtatott médiát.

Portálunkon a hazai és nemzetközi franchise piacról, annak szereplőiről közlünk aktualitásokat, illetve a hazai franchise-t érintő legfontosabb gazdasági és jogszabályi változásokról adunk hírt. Emellett online szakmai fórumot indítunk és dolgozunk egy, a teljes hazai franchise piacot felmérő franchise riporton is. Magyarországon kívül Lengyelországban, Csehországban, Ukrajnában és Romániában kínáljuk ugyanazon szolgáltatásainkat és üzemeltetjük egységesen kialakított portáljainkat.

Célunk, hogy oldalunk egyrészről ösztönözze a hazai piac átadóit és átvevőit, hogy aktív részvétükkel népszerűsítsék a franchise, mint vállalkozás forma lehetőségeit, másrészről pedig, hogy a jelenlegi és jövőbeli vállalkozókat – a franchise-zal való megismertetésen keresztül – biztassuk az átvevővé válásra.

Forrás: Franchising.hu sajtóközlemény

 

 

 

"