EMMA SALAD S.R.L. - Adatlap
Leírás
Cégnév: EMMA SALAD S.R.L.
Márkanév: Salad Box
Tevékenység: étterem
Működés típusa: franchise hálózat
Elérhetoség, adatok
Vezetéknév: Beniamin
Keresztnév: Szitas
Beosztás: BDO
Részleg: Business Development
Ország: Románia
Város: Kolosvar
Irányitószám: 4003
Utca, házszám: Donath út, 148.
Telefonszám: +40 725295189
Fax szám: -
E-mail cím: office@saladbox.hu
Weboldal: http://www.saladbox.hu/hu
Franchise szerzodés
Szerződési forma: Franchise Szerződés
Szerződés időtartama: 5 év
Hálózat
Elso egység kialakítása Magyarországon: 2014
Hálózat létrehozása Magyarországon: -
Saját egységek száma: 3
Franchise egységek száma Magyarországon: 8
Mely régiókban kíván terjeszkedni?: -
Más országokban lévo egységek száma: 71
Milyen országokban van eddig jelen?: USA, U.K., Franciaország, Csehország, Hollandia, Bulgária, Algéria, Magyarország, Románia
Származási ország: Erdély - Románia
Hálózat alapításának éve: 2012
Csatlakozási feltételek / Conditions
Belépési díj: 15.000 EUR
Min. beruházási tokeigény: 60.000 EUR
Forgalmi jutalék (Royalty): 5%
Egyéb pénzügyi kötelezettségek: -
Reklámhozzájárulás: 1%
Üzlethelyiség min. mérete (nm): 40
Üzlethelyiség max mérete (nm): 300
Üzlet átlagos dolgozói létszáma: 10
Üzlet nyitásához szükséges lakosságszám: 50.000
Megjegyzés / Comments: -
Pénzügyi támogatások / Financial support
Eladási- és költségterv / sale and cost plan
Likviditási terv / liquidity plan
Pénzügyi terv / financial concept
Bankkapcsolat / bank contact
Áruszállítás / Consignment stock
Képzési fajták / training activities
Betanítási képzés / initial training
Utólagos képzés / additional training
Eloadások / Workshopok / seminars/ workshops
Eszmecsere / tapasztalatcsere / interchange of knowhow/ meetings
Gyakorlat egy már muködo egységben / traineeship in a unit/ shop
Telefonos konzultáció / consultation by telephone
Képzések tartalma
Marketing/értékesítés / marketing/sales
Szervezés/ adminisztráció / organization/ administration
Eladási/ Értékesítési technikák / sales techniques
Termékismeret / product knowledge
Könyvelési /pénzügyi ismeretek / accounting/ financial
Számítógépes ismeretek / computer software
Menedzsment / management
Minoségellenorzés / quality control
Szakmai ismeretek / technical matters
Személyi feltételek
25 és 35 között / 25 to 35 years
35 és 45 között / 35 to 45 years
45 és 55 között / 45 to 55 years
no / female
férfi / male
házaspár / couple
a szektor ismerete / knowledge of a sector
vezetoi tapasztalat / management experience
kereskedelmi ismeretek / commercial knowledge
eladási képességek / sales talent
technikai tudás / technical comprehension
csapatszellem / team spirit
szervezési készség / organisational abilities
Franchise koncepció
Franchise koncepció: A vállalat stratégiája alapvetően négy dologban foglalható össze: • Egészséges étkezés (ami általában nem jellemző a hagyományos gyorsétterem-láncokra) • Mindig friss alapanyagok (nincs fagyasztott étel) • Megfizethető ár (gyakorlatilag a hagyományos gyorsétterem-láncok áraival megegyező ársávban) • Személyre szabhatóság, a salátákat a fogyasztók a saját ízlésük alapján is össze tudják állítani Ezen versenyelőnyökre épül a vállalat mottója is „Food is Life, Make it Good”, miszerint nem gyorsételt szolgálunk fel, hanem friss és egészséges ételt - gyorsan.
Képek
"