KiállítókBELFRIT

Stand száma: 13DUNA HOUSE

Stand száma: 14FORNETTI

Stand száma: 15

Friss, kitűnő minőségű belga krumpli, ez a BelFrit szíve-lelke. Célunk, az egész világgal megismertetni Belgium legjavát, a BelFrit gyorsan és frissen készülő, minőségi ételeivel, amely kitűnő és felpezsdítő alternatívája napjaink gyorséttermi ételeinek. Friss, rendelésre készülő ételeink szívmelengető adagokkal kényeztetnek, így igazán jól lakva távozhatsz tőlünk és a pénztárcád is kíméljük.
 

Vállalkozó, vagy szívesen belevágna egy saját bizniszbe, de jó lenne hozzá egy bevált üzleti modell?
 
A Duna House-nál olyan franchise partnereket keresünk, akik értik a piacot, a marketing fontosságát, és – ahogyan küldetésünk is tartalmazza – szenvedélyünk az ingatlan.


 

Minden vállalkozás célja a biztonsággal megtermelhető profit. A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.


 


OTTHON CENTRUM

Stand száma: 18


SMART INGATLAN

Stand száma: 26


STILIANOS BABAUSZODA

Stand száma: 19

Az Otthon Centrum hálózata biztos hátteret kínál mindenkinek, legyen szó akár gyakorlott ingatlanosról, akár olyan érdeklődőről, aki most kipróbálná magát az ingatlanpiacon saját iroda nyitásával, s ezáltal maga is otthont tud teremteni ügyfeleinek.

 
A SMART Ingatlan megoldás azoknak, akik az ingatlanpiac fellendülése láttán azon gondolkodnak, hogyan nyithatnak profi ingatlanirodát és azoknak, akik egy hálózatban látják azt a sok lehetőséget, melyet egyénileg az ingatlan piacon nem érhetnek el.
 
Szereted a gyerekeket? Szeretsz emberekkel foglalkozni? Szeretnél egy fiatalos, dinamikus hálózat tagja lenni? Szeretnéd, hogy munkád a hivatásod legyen? Szeretnél biztonságosan önálló lenni? Ambíciózus vagy? Empatikus? Kreatív? Akkor a Stilianos Babauszoda franchise neked való!

CI GUSTA!

Stand száma: 27

ANJUNA ICE POPS

Stand száma: 21

BUBBLES

Stand száma: 25

A Ci Gusta! eredeti olasz hagyományokan alapuló gyorsétterem-fagylaltozó, kávézó koncepció.

Elsősorban Budapesten, valamint nagyobb vidéki városokban versenyképes befektetési lehetőséget kínálva keresi leendő franchise partnereit Magyarországon.

A 2011-ben alapított hálózatnak a világ minden táján több, mint 60 egysége működik már. 

Az IFA NextGen program keretében a világ 20 legígéretesebb franchise koncepciója közé beválasztott Anjuna Ice Pops, természetes, növényi alapú, gluténmentes, vegán jégkrémeivel és díjnyertes arculatával egy feltörekvő, új hálózat a franchise szektorban.

 

 

A Bubbles International Zrt Franchise Partnereket keres Önkiszolgáló mosodák nyitásához és üzemeltetéséhez. A Bubbles olyan érdeklődő vállalkozókat keres, akik szeretnének az üzlethálózathoz csatlakozni és részesei lennének egy fiatal, dinamikusan fejlődő vállalat sikereinek.
 
 

BORHÁLÓ

Stand száma: 28

NATUR HOUSE

Stand száma: 22

HIGH CARE

Stand száma: 12

 

Magyarország borkereskedő franchise hálózata 46 üzlettel és 50.000 boldog vásárlóval országszerte. A Borháló olyan kitartó, borokat és embereket szerető kereskedőket, vállalkozni akaró családokat keres, akik nem riadnak vissza a munkától, érdemesnek érzik lelkesedésük mellett energiájukat beletenni saját vállalkozásukba.

 
Az elhízás elleni küzdelemben a helyes étkezésre való nevelés és oktatás szerepe nélkülözhetetlen! Ön is ezt a nézetet vallja?
 
Legyen részese hálózatunknak, ahol Ön is elkötelezheti magát a fenntartható egészség mellett! Legyen Ön is Natur House franchise partnerünk!
Cégünk mindig is nagy hangsúly fektetett arra, hogy a velünk kapcsolatba kerülő üzletik partnereknek, befektetőknek, kozmetikusoknak olyan üzleti koncepciót, lehetőséget ajánljon, amely piacképes, megítélése garantált és a lehető legkevesebb üzleti kockázatot jelenti.

SUBWAY

Stand száma: 23

MATRACKUCKÓ

Stand száma: 24

ALPHAZOO

Stand száma: 16

A SUBWAY® több, mint 44.000 egységével a világ legnagyobb gyorsétterem hálózata.

Az éttermek friss, egészséges alapanyagokból összeállított ízletes ételeket kínálnak vendégeiknek. 

Az Entrepreneur Magazine az utóbbi 23 év alatt 17 alkalommal választotta a legjobb franchise-lehetőségnek a gyorsétterem láncot.

Több prémium minőséget képviselő márka bevezetésével, valamint közel tíz év értékesítési tapasztalatával a háta mögött indult el a Matrackuckó franchise hálózat.

Oktatva, figyelmet felkeltve szeretnék a társadalom számára elérhető közelségbe hozni azt az alvással kacsolatos tudatosságot, amely az egészséges életmód más területein (táplálkozás, mozgás) már fejlődni kezdett.

Az első magyar tulajdonú, állateledelt és -felszereléseket kínáló üzlethálózat.

Franchise rendszerüket azzal a céllal dolgozták ki, hogy a háziállatukat családtagként, kezelő vásárlókat kis vagy közepes méretű, könnyen elérhető szaküzletekben, színvonalas szaktudásra támaszkodva, egységes arculattal és marketing tevékenységgel támogatva, minőségi állateledelekkel és kiegészítőkkel, gyakorlati tanácsokkal szolgálják ki.

PARTY POINT

Stand száma: 17

ZING BURGER

Stand száma: 11

HM AUTOMATA

Stand száma: A

A PARTY POINT Magyarország első léggömb, dekorációs és partikellék szaküzlet hálózata.
 
Legyen szó születésnapról, névnapról, lánybúcsúról, esküvőről, gyermek születésről, farsangról, halloween-, karácsony, vagy szilveszterről a PARTY POINT üzletek versenyképes áraikkal, széles áruválasztékkal várják vásárlóikat.
 
Kreatív ötleteket adnak partik megrendezéséhez,  dekorálásához. 
„Már induláskor az volt a cél, hogy minőségi, ízletes, prémium hamburgert készítsünk. Ezért magunk keverjük a szószainkat, sütjük a zsömlét és daráljuk a hamburgerhúst.
A ZING BURGER egy magyar vállalkozás, melyet 2013-ban indítottunk egyetlen food truck-ka,l és mára már 7 helyszínen kínáljuk vendégeinknek szaftos hamburgereinket. A célunk, hogy a Franchise hálózatunkat építve Budapest és a hazai nagyvárosok után Közép – Európát is meghódítsuk.”
A Sajátfotós Hűtőmágnes Nyomtató Automata egyedi fejlesztésű és gyártású eszköz.

Az Automata lényege, hogy a felhasználóról készít egy fényképet, aki a fotóját is tartalmazó hűtőmágnest nyomtathat magának. 
Így, egy olyan emléktárgyat kap, amely mellé azonnali pozitív élmény is párosul.
HM Automata Kft. olyan Partnereket keres, akik szívesen üzemeltetnének Sajátfotós Hűtőmágnes Nyomtató Automatát!
 

MAGYAR FRANCHISE SZÖVETSÉG

Stand száma: 9

LOGISCOOL

Stand száma: 10

DRÁVA HOTEL

Stand száma: C

A Magyar Franchise Szövetség 1991-ben alakult meg, a franchise vállalkozói közösség érdekképviseleti szervezeteként. 

A Szövetség munkájában alapvetően szerepel az érdekképviselet, az érdekegyeztetés, a kapcsolattartás és egyéb feladatok, valamint tagjai számára megjelenési lehetőséget biztosít weboldalán és rendszeresen megjelenő hírlevelében. 

A Logiscool egy élményalapú programozóiskola hálózat, amelyben 6-18 éves
korú diákokat tanítanak  innovatív, kreatív környezetben programozni.
 
Az első iskolájuk Budaörsön nyitott meg 2014. januárjában.
Ma már 44 iskolánkkal 7 országban vannak jelen és több mint 12.000 diák
kezdett el programozni tanulni náluk.
Az Dráva Hotel Thermal Resort a város központjában, a harkányi Strand- és Gyógyfürdő mellett, hatalmas zöld ősfás területen, zöld környezetben várja vendégeit.
 
A környék egyik legjobb szállodája, mindenképp versenyzője a legbarátságosabb szálloda címnek, nagyszerű és kiváló szolgáltatásokat nyújt.​

BODYSTREET

Stand száma: 20

HELIX KFT.

Stand száma: 7

CREPPY PALACSINTAHÁZ

Stand száma: 6

A Body Street 2007-ben alapított, EMS izomstimuláción alapuló fitness stúdió hálózat.

A koncepció napjainkban közel 250 stúdióval rendelkezik Németországban, de jelen van Ausztriában, Olaszországban, és az Egyesült Királyságban.

Egységeiket 35 ezren látogatják havonta. Idén februárban nyílik meg első egységük az Egyesült Államokban. A hálózat a multi unit terjeszkedést választotta.

INSIGHT megoldásunk a legokosabb út a vásárlóihoz. MINDEN ELÉRHETŐ INFORMÁCIÓ EGY HELYEN. Számszerűsített, lokáció alapú üzleti potenciál a legígéretesebb települések és városrészek,a legforgalmasabb üzlethelyiségek vagy akár a legjobb polchelyek megtalálásához. Minden adat, az Ön igényei szerint: a lakosságra vonatkozó szociodemográfiai jellemző, ügyfeleket vagy vásárlási szokásokat leíró információ, forgalmat befolyásoló tényező vagy akár az ügyfelek véleménye a versenytársakról. Egy kézben, egy végletekig leegyszerűsített, könnyen használható és szinte bárhonnan elérhető térkép alapú alkalmazás képernyőjén. 

A Creppy franchise hálózat egyet jelent az új hullámos gasztronómiai trend azon tematikus vonalával, ahol a palacsinta kapja a fő szerepet.
 
A Creppy nem más, mint a palacsintás ételek szakértője, és prezentere.
 
A hálózat célja a palacsinta sokszínűségének bemutatása és a palacsintán keresztül egyedülálló gasztronómiai fantáziák prezentálása.

Nordsee

Stand száma: 8

PRIMUS VÍZ

Stand száma: D

K&H Bank

Stand száma: 5

 

   

 

 

 

 

 
 "