KiállítókBELFRIT

Stand száma: 13DUNA HOUSE

Stand száma: 14FORNETTI

Stand száma: 15

Friss, kitűnő minőségű belga krumpli, ez a BelFrit szíve-lelke. Célunk, az egész világgal megismertetni Belgium legjavát, a BelFrit gyorsan és frissen készülő, minőségi ételeivel, amely kitűnő és felpezsdítő alternatívája napjaink gyorséttermi ételeinek. Friss, rendelésre készülő ételeink szívmelengető adagokkal kényeztetnek, így igazán jól lakva távozhatsz tőlünk és a pénztárcád is kíméljük.
 

Vállalkozó, vagy szívesen belevágna egy saját bizniszbe, de jó lenne hozzá egy bevált üzleti modell?
 
A Duna House-nál olyan franchise partnereket keresünk, akik értik a piacot, a marketing fontosságát, és – ahogyan küldetésünk is tartalmazza – szenvedélyünk az ingatlan.


 

Minden vállalkozás célja a biztonsággal megtermelhető profit. A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.


 


OTTHON CENTRUM

Stand száma: 18


SMART INGATLAN

Stand száma: 26


STILIANOS BABAUSZODA

Stand száma: 19

Az Otthon Centrum hálózata biztos hátteret kínál mindenkinek, legyen szó akár gyakorlott ingatlanosról, akár olyan érdeklődőről, aki most kipróbálná magát az ingatlanpiacon saját iroda nyitásával, s ezáltal maga is otthont tud teremteni ügyfeleinek.

 
A SMART Ingatlan megoldás azoknak, akik az ingatlanpiac fellendülése láttán azon gondolkodnak, hogyan nyithatnak profi ingatlanirodát és azoknak, akik egy hálózatban látják azt a sok lehetőséget, melyet egyénileg az ingatlan piacon nem érhetnek el.
 
Szereted a gyerekeket? Szeretsz emberekkel foglalkozni? Szeretnél egy fiatalos, dinamikus hálózat tagja lenni? Szeretnéd, hogy munkád a hivatásod legyen? Szeretnél biztonságosan önálló lenni? Ambíciózus vagy? Empatikus? Kreatív? Akkor a Stilianos Babauszoda franchise neked való!SUGÁRZOO

Stand száma: 12

ANJUNE ICE POPS

Stand száma: 8

BUBBLES

Stand száma: 25

"Állatunk az életünk!" A SugárZoo mottója, amely híven tükrözi a hálózat állatok iránt érzett szeretetét és a felelős állattartásért vállalt társadalmi szerepvállalását. Fontosnak érzik, hogy a minőségi állateledel és felszerelés forgalmazás mellett boldog és kiegyensúlyozott állatok és gazdik alkossák vásárlóközösségüket.

Az IFA NextGen program keretében a világ 20 legígéretesebb franchise koncepciója közé beválasztott Anjuna Ice Pops, természetes, növényi alapú, gluténmentes, vegán jégkrémeivel és díjnyertes arculatával egy feltörekvő, új hálózat a franchise szektorban.

 

 

A Bubbles International Zrt Franchise Partnereket keres Önkiszolgáló mosodák nyitásához és üzemeltetéséhez. A Bubbles olyan érdeklődő vállalkozókat keres, akik szeretnének az üzlethálózathoz csatlakozni és részesei lennének egy fiatal, dinamikusan fejlődő vállalat sikereinek.
 
 

BORHÁLÓ

Stand száma: 27

   
Magyarország borkereskedő franchise hálózata 46 üzlettel és 50.000 boldog vásárlóval országszerte. A Borháló olyan kitartó, borokat és embereket szerető kereskedőket, vállalkozni akaró családokat keres, akik nem riadnak vissza a munkától, érdemesnek érzik lelkesedésük mellett energiájukat beletenni saját vállalkozásukba.    
     
     
     
     


 

"