Kiállítói térkép

 

SMART INGATLAN

Stand: 8DUNA HOUSE

Stand: 7

STILIANOS BABAUSZODA

Stand: 6

A SMART Ingatlan megoldás azoknak, akik az ingatlanpiac fellendülése láttán azon gondolkodnak, hogyan nyithatnak profi ingatlanirodát és azoknak, akik egy hálózatban látják azt a sok lehetőséget, melyet egyénileg az ingatlan piacon nem érhetnek el.
 

 

Vállalkozó, vagy szívesen belevágna egy saját bizniszbe, de jó lenne hozzá egy bevált üzleti modell?
 
A Duna House-nál olyan franchise partnereket keresünk, akik értik a piacot, a marketing fontosságát, és – ahogyan küldetésünk is tartalmazza – szenvedélyünk az ingatlan.

Szereted a gyerekeket? Szeretsz emberekkel foglalkozni? Szeretnél egy fiatalos, dinamikus hálózat tagja lenni? Szeretnéd, hogy munkád a hivatásod legyen? Szeretnél biztonságosan önálló lenni? Ambíciózus vagy? Empatikus? Kreatív? Akkor a Stilianos Babauszoda franchise neked való!

 

K&H Bank

NATUR HOUSE

HIGH CARE

 
Az elhízás elleni küzdelemben a helyes étkezésre való nevelés és oktatás szerepe nélkülözhetetlen! Ön is ezt a nézetet vallja?
 
Legyen részese hálózatunknak, ahol Ön is elkötelezheti magát a fenntartható egészség mellett! Legyen Ön is Natur House franchise partnerünk!

Cégünk mindig is nagy hangsúly fektetett arra, hogy a velünk kapcsolatba kerülő üzletik partnereknek, befektetőknek, kozmetikusoknak olyan üzleti koncepciót, lehetőséget ajánljon, amely piacképes, megítélése garantált és a lehető legkevesebb üzleti kockázatot jelenti.
 

BODYSTREET

Stand száma: 11

MAGYAR FRANCHISE SZÖVETSÉG

Stand száma: 12

 

A Body Street 2007-ben alapított, EMS izomstimuláción alapuló fitness stúdió hálózat.

A koncepció napjainkban közel 250 stúdióval rendelkezik Németországban, de jelen van Ausztriában, Olaszországban, és az Egyesült Királyságban.

Egységeiket 35 ezren látogatják havonta. Idén februárban nyílik meg első egységük az Egyesült Államokban. A hálózat a multi unit terjeszkedést választotta.

A Magyar Franchise Szövetség 1991-ben alakult meg, a franchise vállalkozói közösség érdekképviseleti szervezeteként. 

A Szövetség munkájában alapvetően szerepel az érdekképviselet, az érdekegyeztetés, a kapcsolattartás és egyéb feladatok, valamint tagjai számára megjelenési lehetőséget biztosít weboldalán és rendszeresen megjelenő hírlevelében. 

 

 

   
     

 

"