Tagi hírek
2019-03-27 Bővíti szolgáltatásait Magyarországon az SGS

Bővíti szolgáltatásait Magyarországon az SGS Az SGS által Magyarországon is bevezetésre kerülő új szolgáltatás csomag az Önök biztonságát és üzleti hatékonyságának növelését támogatja.

2019-02-21 Nincs megállás az ingatlanpiacon – Pécs és a SMART Ingatlan tovább szárnyal!

Nincs megállás az ingatlanpiacon – Pécs és a SMART Ingatlan tovább szárnyal! Újabb elismerést kapott a SMART Ingatlan

2019-02-20 Két fiatal magyar koncepció is szerepel a világ húsz legígéretesebb hálózatai közt

A Nextgen in Franchising által meghirdetett versenyen minden évben a világ 20 legígéretesebb fiatal franchise vállalkozója kap lehetőséget arra, hogy bemutassa ötleteit, vállalkozását és egy intenzív inkubátor program keretein belül a franchise szektor vezető személyiségeinek mentorálásával és támo...

2019-01-24 Új külföldi taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

2019. januárjától a Magyar Franchise Szövetség tagjai között üdvözölheti az EXTÉRIA-t, mely a munka- és tűzvédelem területén Csehország egyik vezető tanácsadó cégének számít.

2018-12-20 Új partnerrel bővült a High Care franchise hálózata

Új partnerrel bővült a High Care franchise hálózata Örömmel tudatjuk, hogy ismét bővült a High Care® franchise csapata. Jól zártuk az esztendőt, decemberben megkötöttünk új győri partnerünkkel a franchise-szerződést. Üdvözöljük "csapatunkban" az üzlet fiatal kozmetikus tulajdonosát, Gombos Lizát. A High Care Stúdió nyitásának várható időpontja: 2019....

2018-12-06 A Naturtex bekuckózott a Matrackuckó Alvásszaküzletekbe

A Matrackuckó Alvásszaküzlet üzlethálózata átalakul, termékkínálata jelentősen bővül a Naturtex Kft. által gyártott exkluzív minőségű termékskálával.

2018-12-04 Győrben terjeszkedik a High Care Cosmetics

Tovább bővül a High Care® franchise hálózata.

2018-11-22 Hazánk első kutyakozmetikai hálózatával bővült a Franchise Szövetség

Hazánk első kutyakozmetikai hálózatával bővült a Franchise Szövetség A vállalkozás célja,hogy magas színvonalon gyors reakcióidővel, egyedre szabva nyújtson kutyakozmetikai szolgáltatásokat.

2018-11-13 A magyar franchise titkai: így építhetsz te is sikeres vállalkozást

Sok kezdő vállalkozó számára lehet jó megoldás, ha tagja lesz egy franchise-hálózatnak. Azzal, hogy franchise-partnerek leszünk, egy ismert márka nevével, arculatával tudunk boltot nyitni úgy, hogy megkapjuk a rendszergazda kidolgozott üzleti modelljét, tapasztalatát, tudását - és persze hírnevét is...

2018-11-07 Lengyel hitelközvetítőt vásárolt a Duna House

Lengyel hitelközvetítőt vásárolt a Duna House 2018. november 6. – A Duna House cégcsoport lengyel leányvállalata, a Metrohouse Franchise S.A. a mai napon megállapodást írt alá Varsóban a Gold Finance Sp. z o.o. 100%-os üzletrészének megvásárlásáról.

2018-11-05 Idén öt éves a Borháló

Idén öt éves a Borháló Ötödik születésnapját ünnepli a Borháló franchise, Magyarország legnagyobb borszaküzlet-hálózata.

2018-11-02 Tovább folytatja vidéki expanzióját a Bubbles

Tovább folytatja vidéki expanzióját a Bubbles Veszprém a tizenkettedik vidéki város, ahol a Bubbles mosodát nyitott.

2018-09-18 Egyedülálló mobil koktélbár koncepció csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez

Egyedülálló mobil koktélbár koncepció csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez A Bliss42 Popping Cocktails egy egyedülálló, teljesen új koktél és önálló ital kategória, amely fél év alatt kihagyhatatlan részévé vált a szabadtéri rendezvényeknek, fesztiváloknak.

2018-09-17 A Stilianos Babauszoda Franchise meetup-ot szervez október 10-én

A Stilianos Babauszoda Franchise meetup-ot szervez október 10-én Csatlakozzon egy dinamikusan növekvő, sikeres franchise hálózathoz!

2018-09-11 Már az USA-ban is terjeszkedik a Logiscool

A dinamikusan fejlődő, 6-18 éves gyerekek számára programozást oktató koncepció tovább bővítette nemzetközi franchise hálózatát.

"