Három éve nyílt meg a SPAR első franchise egysége

Három éve nyílt meg a SPAR első franchise egysége

Három éve nyílt meg a SPAR első franchise egysége

 

A világszerte családi vállalkozások kezében, a régiónkban osztrák családi tulajdonban lévő SPAR a jelenlegi 59-ről száz fölé kívánja növelni a magyar franchise-hálózat tagjainak a számát. A cégcsoport mára világviszonylatban is az egyik legnagyobb és legtapasztaltabb franchise-hálózattá nőtte ki magát: 40 országban van jelen 12 ezer üzlettel, itthon pedig a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. – közel 13 ezer alkalmazottjával – hazánk hatodik legnagyobb foglalkoztatója.
A franchise partnerség során a kiskereskedők megtartják önállóságukat, miközben a cégcsoport széles áruválasztékát és számos szolgáltatását (logisztika, marketing, informatika, hűségakciók, SuperShop program) kapják.
Az első magán-kiskereskedői partner, Wittner Márton több SPAR-üzletet is üzemeltet. Elmondása szerint ő az azonnal tapasztalható, kézzelfogható előnyök miatt csatlakozott a hálózathoz. Az ercsi franchise-partner, Sáska Imre is hasonlóan vélekedik: „akkor tudjuk vevőinknek a legtöbbet nyújtani, ha több évtizedes kereskedői tapasztalatunkat és odaadásunkat egyesítjük a SPAR kiváló minőségű termékeivel, széles választékával és kitűnő áraival.”
A hálózat folyamatosan készíti elő új együttműködéseit, és várja további, elsősorban vidéki kiskereskedők csatlakozását.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu