A party folytatódik – Terjeszkedik a Party Point

A party folytatódik – Terjeszkedik a Party Point

A party folytatódik – Terjeszkedik a Party Point

Folyamatosan bővül a Party Point, Magyarország első partikellék- és léggömbszaküzlet hálózata, mely széles termékválasztékkal, magas színvonalú szolgáltatásokkal, szakértők segítségével áll mind a lakosság, mind a közületi megrendelők rendelkezésére.
A szegedi Árkádban tavaly megnyitott 130 m2-es üzlet után idén a hálózat még magasabb fokozatba kapcsolt, és sorra nyitja az újabb egységeket. Idén először az egri Agria Park bevásárlóközpontban alakítottak ki egy Party Point üzletet, majd a népszerű budapesti plázák következtek. Az Arena Plázában és a Westendben 60-70 m2-es egységek nyíltak meg, melyekben a lufik és más, bulik szervezéséhez nélkülözhetetlen termékek mellett a Happybox ajándéktárgyai is megtalálhatóak.
Várhatóan még idén kibővül a hálózat két nyugat-magyarországi (Szombathely és Zalaegerszeg) üzlettel, de a Party Point ezt követően is várja a csatlakozni vágyókat, elsősorban Budapestről, Debrecenből, Győrből, Kecskemétről, Szegedről, Székesfehérvárról, Szolnokról és Veszprémből.
A magyarországi kereskedelmi palettáról korábban hiányzott egy olyan üzlethálózat, amely bármilyen különleges alkalomra megfelelő termékkínálatot biztosít az ünnepelni vágyóknak. A sikeres nyugati példák ismeretében, e piaci rés kihasználására jött létre a Party Point franchise hálózat, mely 2010-től a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Cikkek

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu