Két új üzletet nyitott tegnap a SPAR

Két új üzletet nyitott tegnap a SPAR

Két új üzletet nyitott tegnap a SPAR

Táton, illetve Budapesten a Szent László úton nyitotta meg két legújabb SPAR partner üzletét a vállalat.


Báthori József boltvezető, Nyíri Tamás cégvezető (SPAR), Juhász Róbert üzlettulajdonos és Szenes Lajos, Tát polgármestere (balról jobbra) átvágják a szalagot

A táti SPAR partner egységet Juhász Róbert tulajdonos és ifj. Bátori József boltvezető üzemelteti. A 10-es főút mellett elhelyezkedő 350 m2 eladóterű, családias légkörű üzlet az első SPAR áruház a településen. A vadonatúj boltban mindent megtalálnak a vásárlók, amit a napi bevásárlásaik során keresnek. A már megszokott élelmiszerek mellett SPAR márkatermékek és csak a SPAR-nál forgalmazott exkluzív márkák is jelen vannak a polcokon, valamint a SPAR húsüzemének előrecsomagolt termékei közül is lehet válogatni. A vásárlók találkozhatnak a cégcsoport saját üzleteiben megjelenő akciókkal, s használhatják SuperShop pontgyűjtő kártyájukat.

Kozma Béla és Fodor Pál kereskedők a tervek szerint öt újabb SPAR franchise egységet nyitnak a közeljövőben, melyek közül a Budapest Szt. László úti az első. Ezen a helyen korábban is élelmiszer bolt működött, mostantól azonban 220 m2–en SPAR design elemekkel és a SPAR-nál megszokott széles és gazdag választékkal, friss zöldséggel-gyümölccsel, csemegepulttal és látványpékséggel várják a vásárlókat.


SPAR – Budapest, Szt. László út

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft 2012-ben indította el együttműködési programját családi vállalkozásokban dolgozó kereskedőkkel. A most két éves program sikerét mutatja, hogy e két üzlettel húszra nőtt a cégcsoport partner üzleteinek száma.

SPAR sajtóközlemény

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu