Nagy nyári kiárusítás az Alpha Zoo áruházakban

Nagy nyári kiárusítás az Alpha Zoo áruházakban

Nagy nyári kiárusítás az Alpha Zoo áruházakban

 

Nagy nyári kiárusítást tartanak az Alpha Zoo áruházak! Akváriumok, terráriumok, kutyaházak, felszerelések és még számos egyéb termék most kedvezményesen vásárolhatók meg az Alpha Zoo áruházakban.

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. már 20 éve gondoskodik az állatokról, történetük a székesfehérvári állatkórházból indult.  Az állatkórház mellett, mely a mai napig szerves része vállalatnak, több mint 16 éve foglalkoznak állateledellel és felszereléssel, valamint állatgyógyászati szerek kereskedelmével is. Hosszú évek óta kapcsolatban állnak a legfontosabb és legelismertebb magyar és külföldi gyártókkal, ami garancia arra, hogy a legjobbat kínálják vásárlóiknak.
ALPHAZOO országszerte
Az állatgyógyászatban szerzett tapasztalatokat, illetve a vásárlóik visszajelzéseit figyelembe véve olyan hálózatot hoztak létre, amelyben vásárlóik mindent megtalálnak, amire kedvencüknek szüksége van. Az ALPHAZOO franchise áruházakban a kiváló minőségű termékek mellett óriási pluszt jelentenek szakértő kollégák, akik segítségével a gazdik könnyedén kiválaszthatják a kedvencük számára legmegfelelőbb termékeket, és minden kérdésükre pontos választ kapnak.
Az ALPHAZOO a Magyar Franchise Szövetség tagja.
Forrás: alphazoo.hu; Alphazoo Facebook-profil

Cikkek

2024-ben újra franchise kiállítás lesz Budapesten

Sokan gondolkoznak azon, miként kerülhetnének ki az alkalmazotti létből és válhatnának saját főnökükké. Egy vállalkozás elindítása nagyon sok előkészületet igényel, bonyolult és kockázatos folyamat. Nem

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu