Tagi hírek
2019-01-24 Új külföldi taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

2019. januárjától a Magyar Franchise Szövetség tagjai között üdvözölheti az EXTÉRIA-t, mely a munka- és tűzvédelem területén Csehország egyik vezető tanácsadó cégének számít.

2018-12-20 Új partnerrel bővült a High Care franchise hálózata

Új partnerrel bővült a High Care franchise hálózata Örömmel tudatjuk, hogy ismét bővült a High Care® franchise csapata. Jól zártuk az esztendőt, decemberben megkötöttünk új győri partnerünkkel a franchise-szerződést. Üdvözöljük "csapatunkban" az üzlet fiatal kozmetikus tulajdonosát, Gombos Lizát. A High Care Stúdió nyitásának várható időpontja: 2019....

2018-12-06 A Naturtex bekuckózott a Matrackuckó Alvásszaküzletekbe

A Matrackuckó Alvásszaküzlet üzlethálózata átalakul, termékkínálata jelentősen bővül a Naturtex Kft. által gyártott exkluzív minőségű termékskálával.

2018-12-04 Győrben terjeszkedik a High Care Cosmetics

Tovább bővül a High Care® franchise hálózata.

2018-11-22 Hazánk első kutyakozmetikai hálózatával bővült a Franchise Szövetség

Hazánk első kutyakozmetikai hálózatával bővült a Franchise Szövetség A vállalkozás célja,hogy magas színvonalon gyors reakcióidővel, egyedre szabva nyújtson kutyakozmetikai szolgáltatásokat.

2018-11-13 A magyar franchise titkai: így építhetsz te is sikeres vállalkozást

Sok kezdő vállalkozó számára lehet jó megoldás, ha tagja lesz egy franchise-hálózatnak. Azzal, hogy franchise-partnerek leszünk, egy ismert márka nevével, arculatával tudunk boltot nyitni úgy, hogy megkapjuk a rendszergazda kidolgozott üzleti modelljét, tapasztalatát, tudását - és persze hírnevét is...

2018-11-07 Lengyel hitelközvetítőt vásárolt a Duna House

Lengyel hitelközvetítőt vásárolt a Duna House 2018. november 6. – A Duna House cégcsoport lengyel leányvállalata, a Metrohouse Franchise S.A. a mai napon megállapodást írt alá Varsóban a Gold Finance Sp. z o.o. 100%-os üzletrészének megvásárlásáról.

2018-11-05 Idén öt éves a Borháló

Idén öt éves a Borháló Ötödik születésnapját ünnepli a Borháló franchise, Magyarország legnagyobb borszaküzlet-hálózata.

2018-11-02 Tovább folytatja vidéki expanzióját a Bubbles

Tovább folytatja vidéki expanzióját a Bubbles Veszprém a tizenkettedik vidéki város, ahol a Bubbles mosodát nyitott.

2018-09-18 Egyedülálló mobil koktélbár koncepció csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez

Egyedülálló mobil koktélbár koncepció csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez A Bliss42 Popping Cocktails egy egyedülálló, teljesen új koktél és önálló ital kategória, amely fél év alatt kihagyhatatlan részévé vált a szabadtéri rendezvényeknek, fesztiváloknak.

2018-09-17 A Stilianos Babauszoda Franchise meetup-ot szervez október 10-én

A Stilianos Babauszoda Franchise meetup-ot szervez október 10-én Csatlakozzon egy dinamikusan növekvő, sikeres franchise hálózathoz!

2018-09-11 Már az USA-ban is terjeszkedik a Logiscool

A dinamikusan fejlődő, 6-18 éves gyerekek számára programozást oktató koncepció tovább bővítette nemzetközi franchise hálózatát.

2018-07-30 Országosan keresi franchise partnereit a Herbária

Országosan keresi franchise partnereit a Herbária A Herbária Magyarországon 100-120 üzlet működtetését tervezi a már meglévő Franchise Partnereink érdekeinek teljes körű figyelembe vételével.

2018-07-18 Bemutatkozik a Don’t Panic Angol, a franchise szövetség legújabb tagja

Bemutatkozik a Don’t Panic Angol, a franchise szövetség legújabb tagja A Don’t Panic Angol Nyelviskola hálózat junior tagként csatlakozott a szövetséghez.

2018-07-17 Az Otthon Centrum ideális üzlethelyiségeket kínál franchise hálózatok számára

A Teréz körút 22. és Vörösmarty tér 5.  alatt elhelyezkedő üzlethelyiségek kiváló lehetőséget jelenthetnek franchise hálózatok számára budapesti terjeszkedés esetén. Mindkét ingatlan frekventált helyen van és forgalmas lokációt biztosít egy új egység nyitásához.

"