Tagi hírek
2019-08-02 Magasan szárnyaló tervek a Creppynél

Közel 13 éve, hogy először nyitotta meg kapuit a Creppy PalacsintaHáz és ezzel egyidőben indult hódító hadjáratára a Creppy márkanév is.

2019-07-03 Megújul a Borháló

Megújul a Borháló Magyarország legnagyobb boros franchise-hálózata arculatváltáson esik át.

2019-06-11 A világ egyik vezető szolgáltatója franchise partnereit keresi Magyarországon

A világ egyik vezető szolgáltatója franchise partnereit keresi Magyarországon Budapesten és vidéki nagyvárosokban keresi franchise partnereit a Mail Boxes Etc.

2019-05-27 High-Care szalonok éjszakája - Június 6-7.

High-Care szalonok éjszakája - Június 6-7. A High-Care szalonok éjszakáján minden érdeklődőt kedvezményekkel várnak a hazai High-Care szépségszalonok.

2019-05-27 HR tanácsadó taggal bővült a Franchise Szövetség

A SMART-HR abban támogatja az ügyfeleit, hogy az üzleti eredmények növelésének érdekében harmóniában tudja kezelni a munkaerő költségeket.

2019-05-20 Ingyenes plüss tisztítás a Bubbles önkiszolgáló mosodáiban

A Bubbles mosodáiban a közeledő gyermeknap apropóján most ingyenesen tisztulhatnak meg a gyerekek kedvenc plüssállatai.

2019-04-10 Bővíti szolgáltatásait Magyarországon az SGS

Bővíti szolgáltatásait Magyarországon az SGS Az SGS által Magyarországon is bevezetésre kerülő új szolgáltatás csomag az Önök biztonságát és üzleti hatékonyságának növelését támogatja.

2019-02-21 Nincs megállás az ingatlanpiacon – Pécs és a SMART Ingatlan tovább szárnyal!

Nincs megállás az ingatlanpiacon – Pécs és a SMART Ingatlan tovább szárnyal! Újabb elismerést kapott a SMART Ingatlan

2019-02-20 Két fiatal magyar koncepció is szerepel a világ húsz legígéretesebb hálózatai közt

A Nextgen in Franchising által meghirdetett versenyen minden évben a világ 20 legígéretesebb fiatal franchise vállalkozója kap lehetőséget arra, hogy bemutassa ötleteit, vállalkozását és egy intenzív inkubátor program keretein belül a franchise szektor vezető személyiségeinek mentorálásával és támo...

2019-01-24 Új külföldi taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

2019. januárjától a Magyar Franchise Szövetség tagjai között üdvözölheti az EXTÉRIA-t, mely a munka- és tűzvédelem területén Csehország egyik vezető tanácsadó cégének számít.

2018-12-20 Új partnerrel bővült a High Care franchise hálózata

Új partnerrel bővült a High Care franchise hálózata Örömmel tudatjuk, hogy ismét bővült a High Care® franchise csapata. Jól zártuk az esztendőt, decemberben megkötöttünk új győri partnerünkkel a franchise-szerződést. Üdvözöljük "csapatunkban" az üzlet fiatal kozmetikus tulajdonosát, Gombos Lizát. A High Care Stúdió nyitásának várható időpontja: 2019....

2018-12-06 A Naturtex bekuckózott a Matrackuckó Alvásszaküzletekbe

A Matrackuckó Alvásszaküzlet üzlethálózata átalakul, termékkínálata jelentősen bővül a Naturtex Kft. által gyártott exkluzív minőségű termékskálával.

2018-12-04 Győrben terjeszkedik a High Care Cosmetics

Tovább bővül a High Care® franchise hálózata.

2018-11-22 Hazánk első kutyakozmetikai hálózatával bővült a Franchise Szövetség

Hazánk első kutyakozmetikai hálózatával bővült a Franchise Szövetség A vállalkozás célja,hogy magas színvonalon gyors reakcióidővel, egyedre szabva nyújtson kutyakozmetikai szolgáltatásokat.

2018-11-13 A magyar franchise titkai: így építhetsz te is sikeres vállalkozást

Sok kezdő vállalkozó számára lehet jó megoldás, ha tagja lesz egy franchise-hálózatnak. Azzal, hogy franchise-partnerek leszünk, egy ismert márka nevével, arculatával tudunk boltot nyitni úgy, hogy megkapjuk a rendszergazda kidolgozott üzleti modelljét, tapasztalatát, tudását - és persze hírnevét is...

"