Hazánkban terjeszkedik a Salad Box gyorsétterem hálózat

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat. A hálózat 2014-ben kezdte meg terjeszkedését hazánkban, s azóta legnagyobb magyarországi salátabár hálózattá vált. Jelenleg 9 egységük működik Budapesten, Dunakeszin, illetve Debrecenben - franchise átvevők üzemeltetésében.

A hálózat tulajdonosai az elkövetkezendő 5 évben franchise partnerek bevonásával 30 további Salad Box gyorsétterem nyitását tervezik hazánkban. 

A Salad Boxot 2011-ben Romániában alapították. Napjainkra egy nemzetközi szinten folyamatosan bővülő, innovatív franchise koncepcióvá vált, ezt tükrözi hogy már öt országban működnek éttermeik. Az első magyarországi egyégük a Pólus Centerben került kialakításra, melyet 2016–ig további 4 üzletnyitás követett. A legnagyobb változást az Eiffel Téri Salad Box étterem hozta, melynek segítségével nagyon sokan megismerték a koncepciót, azt követően Debrecenben az első vidéki éttermüket is megnyitották.

A hálózat kínálatát a mai felgyorsult világban minőségi, változatos, friss és természetes alapanyagokból készülő ételek alkotják. A vegetáriánus vásárlóktól kezdve a húsimádókig mindenki megtalálhatja a számítását a Salad Box egységekben, hiszen végtelen kombinációs lehetőség közül állíthatják össze salátáikat. Mellé pedig krémlevesektől kezdve a frissen facsart gyümölcslevekig kínálnak egyéb termékeket is.
 
A márka nevéhez híven, az ételeket (leveseket, főételeket, desszerteket) praktikus eco-frendly dobozban kínálják, és a vásárlók eldönthetik hogy helyben fogyasztják, vagy elviszik a megvásárolt ételeket. 

Az étterem koncepció tökéletes választás a hét bármelyik napján, legyen szó egy frissítő reggeliről, gyors ebédről, vagy családi vacsoráról. 

 

"