Hatvanadik egységét nyitotta a Bubbles

Siófokon megnyílt a Bubbles hálózat  hatvanadik mosodája, mely a pandémia ellenére stabilan terjeszkedik tovább. A rendszer sikerének a titka két pilléren nyugszik, egyrészt a nem túl magas – kevesebb, mint 25 milliós befektetési tőke igényen -, másrészt a minimális emberi erőforrás szükségleten.

A mosoda lánc azonban nem csak hazánkban, hanem a cseh piacon is növekszik, mára Prágában már 4 egységgel rendelkezik. A koncepció, mely a 2008-as gazdasági válság közepén indult, a járványhelyzetre is gyorsan reagált. Bevezették a 60 fokos fertőtlenítő mosást, melynek köszönhetően a korábban megszokott áron, ám dupla adag fertőtlenítőszerrel tudnak mosni a vásárlók.

A hálózat nagy erénye, hogy minimális munkaerőigénnyel működnek az üzletek, így az állandó költségei viszonylag alacsonyak egy egységnek. Ez pedig nemcsak a jelenlegi válságban előny, hanem a gazdasági fellendülések alatt is, hiszen a munkaerőhiánnyal, amely sok más koncepciónak megnehezíti az életét, a Bubbles átvevőknek nem kell számolniuk.

"