Egészséges ételeket kínáló hálózat, a szövetség legújabb tagja

Ahogyan az üzlet és a barátság, úgy a gyorsétterem és az egészséges életmód látszólag ellentétes fogalmak. A Salad Box története mégis ezen a két pilléren alapszik.

2011 nyarán Dan Isai (CEO – Salad Box) egy életstílust akart elterjeszteni a román piacon és három jó barátja csatlakozott is hozzá. 2012 áprilisában közösen megnyitották az első Salad Box éttermet Kolozsváron, bizonyítva, hogy a gyors étkezés is lehet minőségi és egészséges, ami egy éven belül további 12 üzletnyitást eredményezett.

Mára a Salad Box egy nemzetközi szinten folyamatosan bővülő innovatív koncepcióvá vált, jelenleg 5 országban, összesen 55 étteremmel. A magyarországi hálózat 2014-ben indult el, Budapesten, az első Salad Box étterem megnyitásával a Pólus Centerben,  ami 2016–ra további 4 üzletnyitást eredményezett. A legnagyobb változást az Eiffel Téri Salad Box étterem hozta, melynek segítségével nagyon sokan megismerték a koncepciót, valamint ebben az első vidéki étterem is megnyitott Debrecenben.
2017-re a Salad Box, a legnagyobb magyarországi salátabár hálózattá vált. A franchise hálózat az elkövetkezendő 5 évben franchise partnerek bevonásával 30 üzlet nyitását tervezi az országban.
 
 
A hálózat éttermei a mai felgyorsult világban minőségi, változatos, friss és egészségies ételek kínálnak. A vegetáriánus vásárlóktól kezdve a húsimádókig mindenki megtalálhatja a számítását az egységekben, hiszen végtelen kombinációs lehetőség közül állíthatják össze salátáikat. Mellé pedig krémlevesektől kezdve a frissen facsart gyümölcslevekig kínálnak egyéb termékeket is.
 
A Salad Box tökéletes választás a hét bármelyik napján, legyen szó egy frissítő reggeliről, gyors ebédről vagy családi vacsoráról. Praktikus eco-frendly dobozaiknak köszönhetően, az ételeket elvitelre is kérhetik.

 

"