Café Frei kávéház nyitott az Office Gardenben

Május 7-én az Office Gardenben nyitott meg a legújabb, s egyben az eddigi legnagyobb Café Frei kávéház.

A tágas belső tér méginkább hangsúlyozza azokat a belsőépítészeti újdonságokat, amelyek a tulajdonosok szerint messze repítik vendégeiket a Cafe Frei világkörüli kávéutazásán. Akik ellátogatnak az Alíz utcába (a Kopaszi gát közelében) azok felfedeznek majd ismerős dolgokat éppúgy, mint számtalan olyan újdonságot is, melyekkel a többi Cafe Frei kávéházakban is hamarosan találkozhatnak a vendégek! Az új egységben sok szeretettel várnak mindenkit május 7-én hétfőn reggeltől!

A Cafe Frei-t két barát alapította: Frei Tamás, a tévés világutazó, aki az elmúlt 20 évben több mint száz országot látogatott meg. Rajongással szereti a kávét és a vele összefüggő világot; illetve Langár Tamás közgazdász, élelmiszeripari vállalkozó, aki több mint 20 év tapasztalattal a birtokában a hálózat működtetését üzleti oldalról segíti.
 
Az első kávéház 2007 áprilisában nyílt meg Magyarországon, azóta a franchise hálózat folyamatosan bővül. 2011. év közepére a CAFE FREI az ország 2. legnagyobb kávéházláncává vált. Egyedülálló franchise rendszerének köszönhetően a már a világ több kontinensén találhatóak egységeik. A céljuk, hogy franchise partnerek bevonásával nemzetközi ismertségre tehessenek szert.  

Forrás: Café Frei Facebook
"