Bemutatkozik a Don’t Panic Angol, a franchise szövetség legújabb tagja

2018-at írunk és az angoltanulás minden eddiginél jobban pezseg. Becslések szerint több, mint 50 milliárd dolláros iparággá nőtte ki magát. A kelet-európai régióban Magyarország vezető az angol nyelvtanulás iránt érdeklődők számában.

Hazánkban még mindig túlnyomó többségben a hagyományos, poroszos nyelvoktatást követik az iskolák (közoktatás, nyelviskolák, magántanárok). Mit értünk ez alatt? Nyelvtani tesztek végtelenségig való kitöltögetését, fordítgatást, szódolgozatokat, magoltatást, stresszt és demotivációt. Mindez nem sok sikert hoz a nyelvtanulók számára, ezért sokan fordulnak segítségért.

Minderre kézenfekvő megoldás valamilyen nyelviskola és/vagy magántanár keresése, és egyre nagyobb divat az online tanulás is. Ebben úttörő a Don’t Panic Angol, hisz 2014-ben így indult el a brand.

A Don’t Panic Angol messzemenően kiemelkedik és jövőbe látóan utat mutat az újhullámos angoltanulásra. „Termékeink, tanfolyamaink annyira szerteágazóak, hogy lefedik a teljes piacot és bárki tud nálunk élethelyzetének megfelelően tanfolyamtípust választani. Szintén egyedülállóan külföldi diákokat is tudunk tanítani, így lehetőség nyílik az itt élő diákok és külföldről érkezők tanítására is. Magyarország elég felkapottá vált turisztikailag és profi hirdetéseinkkel ide tudunk vonzani tanulókat a világ bármely pontjáról.”

A hálózat alapítója, Vas Tímea évekig tanított az angliai Oxfordban és az új-zélandi Auckland egyetemén angoltanárként, és kitörő lelkesedéssel hozta haza azokat a legmodernebb nyelvtanulási módszereket és technikákat, amivel ma már nyelviskoláikban is tanítanak. Jelen pillanatban is világszerte több tízezren tanulnak a Don’t Panic Angol tanfolyamain, tananyagokkal. A Don’t Panic csapata nem csak tanít, hanem inspirál és végig segítséget nyújt a hozzájuk fordulóknak céljaik eléréséhez.

A Don’t Panic Angol Nyelviskolában a hallgatók maguk állítják össze órarendjüket, és nem kell heteket vagy akár hónapokat várni adott csoport indulására. A Don’t Panic Angol Nyelviskolában megmutatják és megtanítják a hallgatóknak, hogyan fejlesszék rohamosan az angol beszédüket, hogy magabiztosan és folyékonyan kommunikálhassanak angolul. A Don’t Panic szembeszáll az elavult nyelvoktatási módszerekkel, és közvetítő nyelv használata nélkül kizárólag angolul folyik a nyelvoktatás ezzel rakétasebességre kapcsolva a hallgatók angol nyelv elsajátítását.

A Don’t Panic Angol franchise nyelviskola hálózat célja az, hogy az ország minden szegletébe eljusson ez a modern és innovatív nyelvtanulási módszer, és mindenkinek legyen esélye és lehetősége stressz- és unalommentesen megtanulni angolul folyékonyan és magabiztosan beszélni.
 

"