Kedvezményes megjelenés a szövetség tagjainak a horvát kiállításon

Kedvezményes megjelenés a szövetség tagjainak a horvát kiállításon

Kedvezményes megjelenés a szövetség tagjainak a horvát kiállításon

Idén is megrendezésre kerül a horvát franchise kiállítás június 7-8-án, Opatijában. A Horvát Franchise Szövetség 1 éves tagságot és 25% kedvezményt nyújt a Magyar Franchise Szövetség tagjai számára a FEC (Franchising Exhibition Croatia) a kiállítóknak.

A kiállítás célja népszerűsíteni a franchise-t, mint kipróbált és működőképes üzleti modellt. A rendezvényen sikeres horvát és nemzetközi franchise hálózatok, valamint tanácsadó és befektető cégek mutatkoznak be a potenciális átvevőknek.

A rendezvény kiváló lehetőség a franchise hálózatok számára, hogy a nemzetközi terjeszkedésükben Horvátország felé, Magyarországon kívülre nyissanak. A tavalyi év során például a Logiscool hálózat állított ki.

A szövetség 2, 4, 6 és 12 négyzetméteres standok felállítására nyújt lehetőséget 80 euró/nm áron, a szövetség tagjai számára 25%-os kedvezménnyel és 1 éves tagsággal a Horvát Franchise Szövetségben. A résztvevő hálózatoknak továbbá lehetősége nyílik előadást tartani koncepciójukról és így felkelthetik potenciális partnerek figyelmét is a rendezvényen.

Hasonlóan a tavalyi évhez, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára dr. Mandel Katalin idén is részt vesz a rendezvényen, mint vendégelőadó a kerekasztal beszélgetésben.

A Magyar Franchise Szövetség várja a Horvátországban bemutatkozni kívánó hálózatok és az esemény iránt érdeklődők jelentkezését.
Jelentkezését, vagy kérdéseit az info@franchise.hu e-mail címre várjuk. 

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu