Több, mint 200 kiálíttó mutatkozik be a szeptemberi Orosz BUYBRAND Expon

Több, mint 200 kiálíttó mutatkozik be a szeptemberi Orosz BUYBRAND Expon

Több, mint 200 kiálíttó mutatkozik be a szeptemberi Orosz BUYBRAND Expon

Idén 15. alkalommal, szeptember 27-29-én kerül megrendezésre Moszkvában a volt szovjet tagállamok és Kelet-Európa egyik legnagyobb franchise kiállítása a BUYBRAND Expo, melyet a világ legjelentősebb franchise eseményei között tartanak számon. Tavaly az rendezvényen 186 franchise hálózattal ismerkedhettek meg a résztvevők, akiknek száma egyharmadával növekedett az előző évekhez képest.

2017-ben több, mint 200 franchise hálózat lesz jelen a rendezvények, többek közt Surf’n’fries, Baskin’ Robbins, Southern Fried Chicken, Carl’s Jr., IL Patio, Cofix, Cinnabon, Coffeeshop Company, BNI GLOBAL, Invitro, Tamaris, Gipfel és még sokan mások.

A kiállítók 40%-a vendéglátóipari koncepció, főleg éttermi, vagy gyorséttermi koncepciók, míg 35%-a a kiállítóknak külföldi franchise hálózatot képvisel.

A jelenlévő franchise hálózatok induló összege franchise átvevők számára 5.000 és 20 millió dollár között mozog, de jellemzően a kiállításon résztvevő koncepciók 35%-a 20.000 dollár alatti befektetésből is elindítható.

Több, mint 6000 befektető, vállalkozó és franchise átvevő fogja várhatóan meglátogatni a rendezvényt idén. A potenciális befektetések összege a látogatók részéről több, mint 70 millió dollár. A tavalyi évek során jellemzően közel 10000, a kiállító franchise hálózatok iránti potenciális érdeklődő látogatta meg a kiállítást. A kiállítás szervezőinek véleménye szerint a rendezvény sikere alátámasztja, hogy az emberek számára sokkal kecsegtetőbb valamely ismert franchise hálózathoz való csatlakozás, mintsem saját vállalkozást indítsanak.

Az eseményre látogatóknak a kiállító márkák megismerése mellett lehetősége nyílik, hogy a helyszínen szemináriumok és előadások révén bővítsék eddigi ismereteiket. Olyan témákban hallgathatnak meg előadásokat mint, a franchise piac lehetőségei, üzleti szektorok trendjei és megoszthatják tapasztalataikat a résztvevőkkel.

A Magyar Franchise Szövetség várja az Oroszországban bemutatkozni kívánó hálózatok és az esemény iránt érdeklődők jelentkezését.

Jelentkezését, vagy kérdéseit az info@franchise.hue-mail címre várjuk.

Cikkek

2024-ben újra franchise kiállítás lesz Budapesten

Sokan gondolkoznak azon, miként kerülhetnének ki az alkalmazotti létből és válhatnának saját főnökükké. Egy vállalkozás elindítása nagyon sok előkészületet igényel, bonyolult és kockázatos folyamat. Nem

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu