Novemberi franchise kiállítás Bahreinben

November 8 és 9-én franchise kiállítást rendeznek Bahreinben. Az első alkalommal megrendezésre kerülő Franchise & Dine nemzetközi rendezvénynek a Crowne Plaza ad majd otthont. 

Az esemény kíváló alkalom a térség legjelentősebb franchise hálózatainak megismerésére. A rendezvényre azon helyi kis- és középvállalkozók jelentkezését várják, akik új üzleti koncepciókat keresnek. A rendezvény számos új és innovatív koncepciót sorakoztat fel, kifejezett hangsúlyt fektetve az étterem és vendéglátás szektorra, amire utal a kiállítás elnevezése is.  

A Franchise Expon a brandek megismerése mellett a tanulás és a tapasztalatcsere is nagyon fontos szerepet játszik. Ezt bizonyítja, hogy az esemény szervezői számos szemináriummal várják a látogatókat, ahol többek között olyan témákat járnak körbe, mint:

- hogyan indítsa el vállalkozását franchise-ban

- hatékony megjelenés közösségi oldalakon

- kreatív marketing eszközök

- hogyan válassza ki melyik hálózathoz csatlakozzon

- stb.

Az eseményre látogatók személyesen is találkozhatnak meghatározó franchise hálózatok vezetőivel, akik személyesen mutatják majd be számukra a szóban forgó koncepciókat.  

A Bahrain Franchise & Dine Expo korlátlan lehetőségeket kínál az új üzleti csatornák megtalálásához, azaz helyi beszállítók keresésére egyaránt. 

"