Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése

Május 10-én, csütörtökön 11.00 órákor kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése.
A rendezvényen kerül megválasztásra a Szövetség új vezető testülete.

 A tisztújító közgyűlésnek a fővárosi, Novotel Budapest Centrum (1088 Rákóczi út 43-45) szálloda ad otthont. 

A közgyűlés résztvevőivel Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg tapasztalatait.

Előadásának témája:
 A növekedés titkai, a hálózatfejlesztés kritikus pontjai, állomásai. Hogyan jut el egy hálózat az első 50, majd 100, valamint 200 egységig. A növekedéssel járó feladatok. Felkészülés a külföldi piacokon való terjeszkedésre, az egyes országokban alkalmazott különböző növekedési modellek. 

 

A tisztújító közgyűlés másik előadója, Kovács Viktor Zoltán, K&H KKV marketing igazgatója, aki "modern és kényelmes megoldások franchise hálózatok számára" témában fog előadni.

A tisztújító közgyűlésen elismerik a rendes taggá váló hálózatokat, illetve bemutatkoznak az újonnan belépett szövetségi tagok is.

 
Az eseményen kizárólag a Magyar Franchise Szövetség tagjai vehetnek részt. A közgyűlésen szinkrontolmácsolást biztosítunk.
Ezúton is kérünk minden szövetségi tagot, hogy részvételi szándékukat május 3-ig jelezzék a info@franchise.hu e-mail címen, vagy a (+36-1) 391-7313 telefonszámon.
"