Franchise képzéssorozat induló hálózatok számára

A Magyar Franchise Szövetség 2021 januárjában ismét franchise képzéssorozatot indít.

Az előadásokon vállalkozók és induló, új franchise hálózatok vezetői ismerkedhetnek meg a sikeres hálózatépítéssel, marketinggel illetve, hogy hogyan találják meg a potenciális franchise partnereket.

 - Alkalmas-e vállalkozása a franchise rendszerben való terjeszkedésre? 
 - Hogyan lehet sikeres franchise hálózatot építeni? 
 - Milyen az ideális franchise átvevő, hogyan lehet hatékonyan partnert keresni? 

 - Mit tartalmaz a franchise hálózatok kettős marketing tevékenysége?
 - Mik a márkaépítés legfontosabb szabályai?

A résztvevők a fent felsorolt, illetve sok más kapcsolódó kérdésére is választ kapnak majd a franchise vállalkozás témakörében.

Az előadásokat dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára tartja.

Minden képzési alkalmat egy ismert hazai franchise hálózat tulajdonosával, vezetőjével való konzultációval zárunk.

Az előadássorozat részletes tartalma:

2021. január 14.
Mitől sikeres egy franchise hálózat? A franchise üzleti modell felépítése, a jól működő rendszerek kritériumai, a kudarcok tipikus okai. Milyen üzleti koncepció alkalmas franchise hálózat kialakítására.

2021. január 19.
Milyen egy jó rendszergazda? A sikeres rendszergazda ismérvei, hozzáállása. Mintaegység, működési tapasztalat, a koncepció fejlődése, üzleti terv, franchise díjak. Rendszergazda feladatai, kötelezettségei, felelőssége.

2021. január 21.
Ki az ideális átvevő és milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Az átvevő kiválasztás folyamata. Átvevő kiértékelés, kiválasztás folyamatának modellezése. Milyen átvevőket keresnek a világ vezető hálózatai, hogyan változik az átvevők iránti igény a világban. Milyen növekedési modellt válasszunk.

2021. január 28.
Hogyan találjuk meg az első átvevőket? A franchise kettős marketingje, új marketing tendenciák, hogyan keresnek partnert a világ franchise hálózatai, valamint a fiatal, sikeres magyar hálózatok.  Mely média a leghasznosabb a franchise hálózatok számára?

2021. február 2.
Egy hálózat növekedésével járó legfontosabb feladatok. Franchise prezentációk, szerződéskötés előtt átadandó információk köre. A franchise központ finanszírozása és a franchise sales folyamata.

Mindegyik képzési alkalom 10:00 órától 15:00 óráig tart. 

Minden alkalommal az előadásokat követően lehetőség nyílik egy-egy hazai hálózat tulajdonosával, vezetőjével kis csoportos konzultációra.

Jelentkezés

Az 5 alkalmas képzési részvételi díja 109.000 Ft + Áfa / fő.
A számla végösszege minden esetben bruttó 20.000 Ft természetbeni juttatást tartalmaz

A Képzés helyszíne: 1027 Budapest, Margit krt. 64/B. II. emelet.

Jelentkezzen online, a részvételi nyilatkozatunk kitöltésével .

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a képzésekről, forduljon a Magyar Franchise Szövetség titkárságához az info@franchise.hu e-mail címen, vagy a +36-1-391-7313-as telefonszámon.

"