Bemutatkozási lehetőség Marokkóban hazai franchise hálózatok számára

2017. november 9-10. között a MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. üzleti fórumot és B2B találkozót szervez Casablancában, Marokkóban, melyre a térségben bemutatkozni kívánó magyar franchise hálózatok jelentkezését is várja.

A rendezvény egyedülálló lehetőség az országok közötti közvetlen üzleti kapcsolatok megteremtéséhez, vagy a meglévő kapcsolatok bővítésének fejlesztéséhez. A GVB hivatalos ülését közvetlenül megelőző és követő napokban Magyarországra és a magyar cégekre kiemelt figyelem és érdeklődés hárul Marokkóban, melyet kihasználva bármely üzleti elképzelés megvalósíthatósága felgyorsítható.

Egyre népszerűbbek Marokkóban a franchise üzleti konstrukciók, számos üzletember gondolkodik valamely bejáratott franchise hálózat Marokkóban történő bevezetésében. 
 
A rendezvényre való regisztráció ezen a linken lehetséges 2017 október 27-ig.
 
A rendezvény részletei:
 
Időpont:
2017. november. 9. (csütörtök)
 
Helyszín:
Casablanca, Marokkó
 
Az üzleti delegációban való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Az üzleti delegáció programjának előkészítése folyamatban van.
 
Beutazási feltételek:

Magyar állampolgárok csak érvényes útlevéllel léphetnek be Marokkóba, mely a visszautazás tervezett dátumától számolva még legalább 3 hónapig érvényesnek kell lennie. Magyar állampolgárok számára vízum ügyintézés nem szükséges.

Az utazás, a szállás és a kint tartózkodás költségei a résztvevőket terhelik. A kiutazás menetrend-szerinti járattal történik, amelyet minden résztvevő egyénileg intéz. (A javasolt hotelről és repülőjáratról a későbbiekben adunk tájékoztatást a regisztrált vállalkozásoknak.)


MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

 

"