A Logiscool és a Bubbels is bemutatkozik a Frankfurti Franchise Expon
Szeptember 27 és 29 között kerül megrendezésre Németország legnagyobb franchise kiállítása Frankfurtban. 
 
A kiállítás széles palettát kínál minden olyan potenciális vállalkozó számára aki függetlenségre vágyik, érdeklődik a franchise ágazat, illetve a franchise lehetőségek iránt, s egyúttal minimális kockázattal kíván vállalkozást indítani.
 
Az idei esemény apropója, hogy több magyar franchise hálózat, a Logiscool programozó iskola, valamint a Bubbles önkiszolgáló mosoda hálózat is bemutatkozik a rendezvényen.
Logiscool stand
 
A Logiscool figyelemfelkeltő standja számos érdeklődőt vonzott, a nagy számú bemutatkozó hálózat között kevés volt ennyire innovatív jellegű. 
 
A Bubbles mosodák hazai sikertörténetüket követően (néhány év alatt, több mint 30 egység nyitásával), Németországra tekintenek külföldi terjeszkedésük egyik következő állomásaként.
 

Bubbles stand

 
A rendezvényen egyébként mintegy 100 kiállító franchise koncepciót ismerhetnek meg (Németország, Egyesült Államok és más országokból) szinte minden ágazatból.

A német franchise szektor dinamikus növekedést mutatott 2017-ben. Ezt támasztja alá a Német Franchise Szövetség tanulmánya is, amely szerint az országban mintegy 970 franchise rendszer van jelen. A hálózatok összesen közel 124.000 franchise partnerrel rendelkeznek, amely 3,6%-kal több, mint az előző évben. 

"