Magyarországon tartott előadást a Signal 88 Security alapítója

Magyarországon tartott előadást a Signal 88 Security alapítója

Magyarországon tartott előadást a Signal 88 Security alapítója

November 6-án, a Magyar Franchise Szövetség meghívására tartott előadást Reed Nyffeler, az Egyesült Államok egyik vezető vagyonvédelmi franchise hálózatának alapítója és vezérigazgatója. A rendezvény keretében Reed Nyfeller bemutatta a Signal 88 Security üzleti modelljét és müködését, illetve a jövőbeni magyarországi terjeszkedési stratégiájukat.
A Signal 88 Security már 4 országban több, mint 350 franchise partnerrel rendelkezik, most Magyarországon keresi kizárólagos partnerét. A vállalat különböző védelmi és biztonsági szolgáltatásokat nyújt. A riasztó telepítés mellett, mind személygépkocsis, mind pedig gyalogos illetve kerékpáros járőrökkel is védik az ingatlanokat, emellett különböző rendezvények, események biztonsági szolgálatát is ellátják.
A hálózat terjeszkedését tekintve eddig Észak-Amerikára és Ausztráliára összpontosított, viszont most elérkezett az idő, hogy Európában is megvesse a lábát. Németország, Franciaország és az Egyesült Királyság után ezúttal Magyarországon keresi a hálózat új mester franchise átvevőjét.
Első sorban olyan partnert keresnek, aki első akar lenni és azonosulni tud a vállalat értékeivel. A Signal 88 Security alapértékei a szenvedély, becsület, őszinteség, az ügyfélkapcsolatok, a szolgálat és az innováció. A hálózat célja, hogy biztonságérzetet adjon ügyfeleinek, hogy így nyugodtan foglalkozhassanak azzal ami számít, anélkül hogy biztonságuk miatt aggódnának.
Reed Nyffeler januárban ismét Magyarországra látogat és előadást tart a Magyar Franchise Szövetség díjkiosztó gálavacsoráján 2019. január 31-én.

Cikkek

2024-ben újra franchise kiállítás lesz Budapesten

Sokan gondolkoznak azon, miként kerülhetnének ki az alkalmazotti létből és válhatnának saját főnökükké. Egy vállalkozás elindítása nagyon sok előkészületet igényel, bonyolult és kockázatos folyamat. Nem

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu