Franchise kiállítás Pozsonyban

Franchise kiállítás Pozsonyban

Franchise kiállítás Pozsonyban

2018. október 24-én franchise kiállítást szervez a Szlovák Franchise Szövetség (SFA) “Business with Franchising” néven. Először kerül megrendezésre Szlovákiában ilyen jelentőségű franchise rendezvény.
A szövetség minden olyan magyar franchise hálózatot szívesen látnak amely a térségben kíván terjeszkedni. A rendezvény kiváló lehetőséget nyújt a kapcsolatfelvételre potenciális mester franchise partnerekkel Szlovákiában.
A szövetség minden kiállító számára készít egy roll-upot melyet standjuk mellett kihelyezhetnek a hálózat logójával és rövid információkkal a brandről. A franchise hálózatok katalógus vagy szórólap formájában is kiállíthatnak, a szövetség a távolról kiállítók marketing anyagait eljuttatja a résztvevők számára az érdeklődők elérhetőségeit pedig továbbítja a hálózatoknak.
A helyszínen történő kiállítás díja 295 euró, a katalógusban való megjelenés és szórólapos kiállítás díja pedig 60 euró.
Részletekért érdeklődjön a +421 917 132 926 telefonszámon vagy a vystava@sfa.sk email címen.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu