Kedvezményes részvétel a londoni mester franchise konferencián

Kedvezményes részvétel a londoni mester franchise konferencián

Kedvezményes részvétel a londoni mester franchise konferencián

Kedvezményesen vehet részt a Magyar Franchise Szövetség 5 tagja az első európai Mester Franchise és Multi-unit konferencián, Londonban, 2018. október 23-án és 24-én. Az esemény a rendkívül sikeres las vegas-i Multi-unit franchise konferencia mintájára lesz lebonyolítva.

Ez a kétnapos franchise rendezvény nagyon jó lehetőség a fejlődésre, a tapasztalat szerzésre mindazok számára, akik érdeklődnek különböző franchise vállalkozások iránt, és azoknak is, akik már most multi-unit franchise átvevőként tevékenykednek.
A Magyar Franchise Szövetség tagjai számára a kedvezményes részvétel 299 £. A kedvezményese regisztráció határideje szeptember 14.
A konferencián való részvétel kiváló alkalom a különböző új franchise hálózatok és a legjövedelmezőbb vállalkozási lehetőségek megismerésére. Amennyiben még nem döntött, hogy milyen vállakozást indítana, vagy esetleg partnereket keres hálózatának, a konferencián való részvétel erre  kiváló lehetőséget nyújt.
A konferencia program úgy lett összeállítva, hogy inspirálja, ösztönözze és tájékoztassa a szektor vezetőit és hálózatait és az átvevőket. A tanácskozás új lendületet adhat az Ön vállalkozásának is!
Az előadások kifejezetten a franchise átvevők számára készültek. Olyan előadókkal nyílik alkalom a  találkozásra az eseményen, akiket a világ legtapasztaltabb és legnagyobb átvevői között tartanak számon. Jelenleg a világon ez az egyetlen ilyen esemény, mely specifikusan a mester és a multi-unit franchise átvevők legfontosabb és legégetőbb problémáira kiván választ adni.
A konferenciát kiállítás is kíséri, amelyen több mint 50 kiállító mutatkozik be, elsősorban olyanok, akik beszállítók és gyártók lehetnek franchise hálózatok számára.

Cikkek

2024-ben újra franchise kiállítás lesz Budapesten

Sokan gondolkoznak azon, miként kerülhetnének ki az alkalmazotti létből és válhatnának saját főnökükké. Egy vállalkozás elindítása nagyon sok előkészületet igényel, bonyolult és kockázatos folyamat. Nem

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu