EFF publikációk

Az Európai Franchise Föderáció (EFF - European Franchise Federation) gondozásában megjelent két angol kiadvány szinte kötelező olvasmány mindazoknak, akik bővebb információt szeretnének kapni a vezető európai országok franchise gazdaságáról.

      

Az EFF non-profit nemzetközi szervezetet 1972-ben alapították. A Föderációnak jelenleg 20 tagja van (köztük hazánk is), központja Brüsszelben található.

 

1, European Franchise Report

Három részből tevődik össze: az első rész a franchise általános ismérveit, bemutatását tartalmazza. Kifejti a franchising jelentőségét, mint megbízható utat a gazdasági növekedéshez. A második rész az egyes európai országok szemszögéből mutatja be a franchise hálózatok számát, szektoronkénti eloszlását, valamint az országok franchise szövetségeit. Végül az utolsó rész táblázatokba foglalva, összehasonlítva szemlélteti a második részben bemutatott, egyes országokra vonatkozó legfontosabb adatokat (hálózatok-, franchise egységek-, franchise-ban dolgozók-, száma szerint).

2, The European Code of Ethics for Franchising

 

A kiadvány az egységes Európai Franchise etikai kódexet tartalmazza angol nyelven, valamint az egyes EFF tagországok ehhez kapcsolódó saját nyelvű kiegészítéseit.

 


Mindkét kiadvány megrendelhető, vagy a Magyar Franchise Szövetség titkárságán személyesen is megvásárolható és átvehető!

Kiadványok ára:


European Franchise Report - 6000 forint (+ postaköltség)
The European Code of Ethics for Franchising - 3000 forint (+ postaköltség)

 

 

 

A kiadványok interneten történő megrendelésének módja és lépései:

 
1. A megrendeléssel egyidejűleg utalja át a kívánt kiadvány (csomagolási- és postaköltséget is tartalmazó) árát a Magyar Franchise Szövetség 10700440-68854232-51100005 számú bankszámlájára, ahol az átutalás közlemény rovatába, kérjük írja be: "Kiadványrendelés - EFF"
 
2. Megrendelését és a könyv árának számlánkon történő jóváírását a megadott e-mail címen visszaigazoljuk és a könyvet egyidejűleg postázzuk.
 
3. A könyv, a csomagolás és a postaköltség megrendelésben megadott címre kiállított számláját a küldeményben helyezzük el.
 
 
Megrendelem az Európai Franchise Föderáció kiadványát, 1 példányban a Magyar Franchise Szövetségtől
A megrendeléshez, kérjük kattintson ide!
 
Megrendelés Könyv ára (Áfával) Csomagolási- és postaköltség Összesen
European Franchise Report
 
The European Code of Ethics
 
Együttes megrendelés

6.000 Ft

3.000 Ft

9.000 Ft

500 Ft
 

6.500 Ft

3.500 Ft

9.500 Ft

 

 

Fizetési mód: átutalással, a Magyar Franchise Szövetség
10700440-68854232-51100005 sz. számlájára.

"