Kiállítói térkép / Exhibitors map

 

 

MAGYAR FRANCHISE SZÖVETSÉG

STAND: 16


 

STILIANOS BABAUSZODA

STAND: 11

BITE BAKERY CAFÉ

STAND: 21

A Magyar Franchise Szövetség 1991-ben alakult meg, a franchise vállalkozói közösség érdekképviseleti szervezeteként. 

A Szövetség munkájában alapvetően szerepel az érdekképviselet, az érdekegyeztetés, a kapcsolattartás és egyéb feladatok, valamint tagjai számára megjelenési lehetőséget biztosít weboldalán és rendszeresen megjelenő hírlevelében. 

Szereted a gyerekeket? Szeretsz emberekkel foglalkozni? Szeretnél egy fiatalos, dinamikus hálózat tagja lenni? Szeretnéd, hogy munkád a hivatásod legyen? Szeretnél biztonságosan önálló lenni? Ambíciózus vagy? Empatikus? Kreatív? Akkor a Stilianos Babauszoda franchise neked való!
Újító termékekkel és egyedi dizájnnal jelent meg a piacon 2013 februárjában a BITE bakery café a nyugati téren. Azóta eltelt időben folyamatos fejlesztésekkel és új koncepcióval is jelentkezett a BITE család. 
2014-től a cég franchise a vendéglátás iránt szenvedélyesen elkötelezett partnereket keres.

DIEGO

STAND: 13

ZÖLD KUTYA GROOMING

STAND: 10

BORHÁLÓ BORKERESKEDÉS

STAND: 19

 
A DIEGO egy dinamikusan fejlődő, folyamatosan megújuló nemzetközi franchise kereskedelmi hálózat, mely 3 országban képviselteti magát. Magyarországon több mint 90 áruházzal van jelen, Romániában 30, Szlovákiában több, mint 15 áruház üzemel. 
A DIEGO egy kulcsrakész kiskereskedelmi üzleti modellt kínálva keresi további  magyarországi franchise partnereit. 
A Zöld Kutya hazánkban az első és egyetlen magyar tulajdonú kutyakozmetikai üzletcsoport, mely teljes-körű megoldást nyújt mind a kedvencként tartott, mind a show-kutyák gazdái és tenyésztői számára.
Induló franchise hálózatuk építéséhez szakmájukban kiemelkedően teljesítő, munkájukra igényes átvevő  partnereket várnak. 
 

Magyarország borkereskedő franchise hálózata 46 üzlettel és 50.000 boldog vásárlóval országszerte. A Borháló olyan kitartó, borokat és embereket szerető kereskedőket, vállalkozni akaró családokat keres, akik nem riadnak vissza a munkától, érdemesnek érzik lelkesedésük mellett energiájukat beletenni saját vállalkozásukba.ZING BURGER

STAND: 8

BODY STREET

STAND: 18

OTTHON CENTRUM

S
TAND: 7

„Már induláskor az volt a cél, hogy minőségi, ízletes, prémium hamburgert készítsünk. Ezért magunk keverjük a szószainkat, sütjük a zsömlét és daráljuk a hamburgerhúst.A ZING BURGER egy magyar vállalkozás, melyet 2013-ban indítottunk egyetlen food truck-ka,l és mára már 7 helyszínen kínáljuk vendégeinknek szaftos hamburgereinket. A célunk, hogy a Franchise hálózatunkat építve Budapest és a hazai nagyvárosok után Közép – Európát is meghódítsuk.”

 

A Body Street 2007-ben alapított, EMS izomstimuláción alapuló fitness stúdió hálózat.
A koncepció napjainkban közel 250 stúdióval rendelkezik Németországban, de jelen van Ausztriában, Olaszországban, és az Egyesült Királyságban.
 
Egységeiket 35 ezren látogatják havonta. Idén februárban nyílik meg első egységük az Egyesült Államokban. A hálózat a multi unit terjeszkedést választotta.
 
 
Az Otthon Centrum hálózata biztos hátteret kínál mindenkinek, legyen szó akár gyakorlott ingatlanosról, akár olyan érdeklődőről, aki most kipróbálná magát az ingatlanpiacon saját iroda nyitásával, s ezáltal maga is otthont tud teremteni ügyfeleinek.

 
PANDHY'S
 

S
TAND: 6

 
RE/MAX

S
TAND: 2BLISS 42

S
TAND: 25

A CosMed Kft. 2004-ben alakult, a saját szabadalommal védett PANDHY’S™ Szépítő Cukorkozmetikumok és az egyedülálló Szőrtelenítő Cukorpaszta gyártására és forgalmazására.
PANDHY’S™ márkanév alatt ma már több száz, kizárólag saját fejlesztésű, innovatív, természetes összetételű, professzionális és lakossági kozmetikum kerül piacra világszerte, öt kontinens közel 40 országában. 
A RE/MAX a nemzetközi ingatlanpiac egyik legsikeresebb ingatlanértékesítő hálózata.  Ingatlanok eladásában, keresésében, meglévő portfóliójának kezelésében értékesítő kollégáink készségesen állak rendelkezésükre. Nagy hangsúlyt fektetünk szolgáltatásaink hatékonyságának növelésére, és üzletkötőink folyamatos képzésére. Az Európában 15 éve működő RE/MAX Magyarországon is remekül kamatoztatja a jól kiépített nemzetközi háttér nyújtotta előnyöket.
 

 

SMART INGATLAN

STAND
: 4


DUNA HOUSE

S
TAND: 4

BUBBLES

S
TAND: 22

A SMART Ingatlan megoldás azoknak, akik az ingatlanpiac fellendülése láttán azon gondolkodnak, hogyan nyithatnak profi ingatlanirodát és azoknak, akik egy hálózatban látják azt a sok lehetőséget, melyet egyénileg az ingatlan piacon nem érhetnek el.
 
Vállalkozó, vagy szívesen belevágna egy saját bizniszbe, de jó lenne hozzá egy bevált üzleti modell?
 
A Duna House-nál olyan franchise partnereket keresünk, akik értik a piacot, a marketing fontosságát, és – ahogyan küldetésünk is tartalmazza – szenvedélyünk az ingatlan.
A Bubbles International Zrt Franchise Partnereket keres Önkiszolgáló mosodák nyitásához és üzemeltetéséhez. A Bubbles olyan érdeklődő vállalkozókat keres, akik szeretnének az üzlethálózathoz csatlakozni és részesei lennének egy fiatal, dinamikusan fejlődő vállalat sikereinek.

K&H BANK

STAND: 24

CHOCO FACTURE

STAND:  9

DIÉTA LIFE

STAND: 23

 

A K&H Bank és a Magyar Franchise Szövetség stratégiai együttműködést folytat.

A cél olyan értékek, banki megoldások kidolgozása, amelyek franchise átadók-, valamint franchise átvevők számára is segítséget jelenthetnek.

A Chocofacture több, mint egy hétköznapi csokoládézó Célkitűzése, hogy összehozza az embereket a minőségi, kézzel készített csokoládéval. Az üzletekbe betérők egyedi készítésű, bonbonok, táblás csokoládék és egyéb csokoládé különlegességek közül válogathatnak. 
Egyúttal a csokoládé szerelmesei különféle workshopok keretében a csokoládégyártás fortélyaiba is betekintést nyernek. 
 
A DIÉTA LIFE Market egy innovatív reform élelmiszerbolt hálózat Magyarországon, ahol a betérő vásárlók az egészséget támogató élelmiszerek széles választékából válogathatnak. 
 

Az egyszerű rendszerezéssel tudatos táplálkozásra, tudatos választásra ösztönözik vásárlóikat. Szeretnék megmutatni az embereknek, hogyan lehetnek egészségesebbek.

 
PET DELIKAT

STAND:  3

LA BOUCHERIE 
 
STAND: 17

EXTÉRIA:

STAND: 12

 
A PetDelikat egy egyedülálló, vásárlóközeli koncepció hazánk kisállat állateledel és felszerelés piacán. A hálózat üzleteiben a kutya és macska gazdikon túl, szinte minden kisállatot tartó (legyen az rágcsáló, nyúl, madár, hüllő, rovar, hal) széles termékválasztékot talál.
 
Kiemelt szerepet játszik a bolt és az dolgozók életében, hogy a felelős állattartásra buzdítsák és neveljék a vásárlókat, segítséget nyújtva a megfelelő termékek kiválasztásában, a helyes tartással kapcsolatos kérdésekben.
A La Boucherie Franciaország egyik vezető steakhouse éttermi lánca.
Több, mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a vendéglátó-iparban és 20 éve működik franchise hálózatként.
A koncepció napjainkaban már 4 kontinensen van jelen,  Franciaországban több, mint 140 egységet üzemeltet, és Európában most az osztrák fővárost követően Magyarországon keresi kizárólagos partnerét. 
 
 
Az EXTÉRIA  2011-ben indította szolgáltatásait a  Cseh Köztársaság piacán, és 2016-tól már Szlovákiában is jelen vannak.
A munka- és tűzvédelem területén egyedülálló, szabadalmaztatott know-how-juk Csehország vezető tanácsadó cégévé tette őket. 
Tevékenységük során az önálló kisvállalkozásoktól a nagyipari vállatokig folytatnak tanácsadást, de az oktatás az egészségügy és a franchise szféra  szereplői  számára is hatékony segítséget tudnak nyújtani.

PLAY VR

STAND: 15

Creppy
STAND: 14
 

A Play VR Budapest Magyarország legnagyobb virtuális valóság szórakoztató központja.A szórakozni vágyók 200m2-en, 8 VR eszközzel merülhetnek el a virtuális valóság világában.Minden korosztály számára tudnak izgalmas VR élményekkel szolgálni legyen szó gyönyörű tájakról, ügyességi játékról vagy akár adrenalin pumpáló lövöldözős játékokról.Vállalják rendezvények lebonyolítását is, a VR tökéletes családi, szülinapi vagy csapatépítő program.


 
A Creppy egyet jelent az új hullámos gasztronómiai trend azon tematikus vonalával, ahol a palacsinta kapja a fő szerepet. A Creppy nem más, mint a palacsintás ételek szakértője, és prezentere. Célunk a palacsinta sokszínűségének bemutatása és a palacsintán keresztül egyedülálló gasztronómiai fantáziák prezentálása.
 
 
 
 
 
   

 

"